Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/11/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/11/2017)
Ανδρέας
    Για να μην ανησυχείτε, τα αναδρομικά ΕΟΠΠΥ θα μπούν κατ’ ευθείαν στους λογαριασμούς την 4η Δεκεμβρίου. Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω.
--------------------------------------------------
    Δεν προβλέπεται με τον Π/Υ 2018 η καταβολή υπολοίπου 50% αναδρομικών στα στελέχη ΕΔ-ΣΑ (όπως το πήρα)
--------------------------------------------------
    «Αν το κάπνισμα βλάπτει σοβαρά την υγεία, τα λαθραία πακέτα τσιγάρων βλάπτουν σοβαρά την οικονομία», λέει μια είδηση σήμερα. Αυτό το ξέρουμε. Κατ’ αρχή, το κάπνισμα κάνει κακό στην υγεία. Καλό είναι να το κόψουμε. Όμως, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Μια και καπνίζουμε, και αγοράζουμε, τα λαθραία τσιγάρα κάνουν κακό στην οικονομία, αλλά καλό στην τσέπη! Με το κυνήγι και τις συλλήψεις, δεν γίνεται δουλειά. Ας τα κάνουν πιο φτηνα και προσιτά, για να κοπούν τα λαθραία. Μην ξεχνάμε, ότι οι πρώτοι που πουλούσαν λαθραία τσιγάρα «στην λιανική» ήταν οι Ρωσσοπόντιοι όταν πρωτοήρθαν! Και συνεχίστηκε….  Ριζική λύση, είναι το σταμάτημα της εμπορίας καπνικών προϊόντων. Σιγά να μην γίνει… Τα έσοδα για το κράτος είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Εδώ πάνε να νομιμοποιήσουν και την μαρία-χουάνα ……
--------------------------------------------------
    Καινουριο «φρούτο» οι επαγγελματικοί λογαριασμοί για επαγγελματίες και επιχειρήσεις! Για να λάβουν μέρος στην… κλήρωση της Εφορίας! Εδώ,κάτι κρύβεται από πίσω, δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Μάλλον, θέλουν έναν ακόμη τρόπο ελέγχου, με απώτρεο σκοπό ( τι άλλο;) να τα «πάρουν» και πάλι. Χαλάλι τους, και οι κληρώσεις και οι λοταρίες. Ελπίζει κανείς πως θα κερδίσει;;;;;; Από την Εφορία;;;;;;;
--------------------------------------------------
    Δεν βλέπει χαϊρι αυτό το κράτος. Από την μια μεριά σου τα παίρνουν όλα, και από την άλλη, δεν σε αφήνουν να ψάξεις για… θησαυρούς! Για αυτό λέω, πως δεν έχει χαϊρι…… Αλλά και αυτοί οι άσχετοι, μόνο αγγελία δεν έβαλαν και δεν μοίρασαν και προκηρύξεις. Ακούς εκεί, ΦΩΤΙΑ! Βγαίνει καπνός, ρέεεεε…..
--------------------------------------------------
    Καλόμαθαν οι μαγαζάτορες με τις Κυριακές ανοιχτά και τα…. μυστήρια «Black Friday»… Αυτά και αν είναι εκμετάλλευση των εργαζομένων. Εάν δεν σου αρέσει, φύγε!» σου λένε. Σε μια ώρα θα βρούν άλλους, φτηνότερους. Με άλλα λόγια, «Black Friday» και «Black Year»… για τους υπαλλήλους! Ίσως υπάρχουν και κάποιοι που πληρώνουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου