Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/11/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/11/2017)
Ανδρέας
    Μετά τις πρόσφατες πλημμύρες, η κυβέρνηση αποφάσισε να διπλασιάσει τα τέλη για τα μικρά πλωτά μέσα ( βάρκες, βαρκούλες κτλ )…
-----------------------------------------------
    Μου φαίνεται πως ο καθένας λέει ό τι θέλει. Όπως ο τέως εισαγγελέας, που λέει πως η Δούρου μπορεί να καταδικαστεί μέχρι και σε ισόβια κάθειρξη ( δηλαδή… 6 χρόνια! ) για την καταστροφή στην Αττική. Μα, δεν φταίει η Δούρου. Αυτή, λέει τις γνωστές καλαμακίες των πολιτικών, ανεύθυνα και ανέξοδα. Ο υπεύθυνος, δεν είναι ένας, αλλά πολλοί, πάρα πολλοί, όλοι αυτοί που κλαίνε τώρα. Ας μην «μπάζωναν» τα ρέματα! Δημόσιο και ιδιώτες, «έδωσαν τα ρέστα» τους. Το σύνθημα στην περιοχή, ήταν  : «ΜΠΑΖΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥ ΕΝΑ ΡΕΜΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ!» Μην τα ρίχνουμε τώρα στους άχρηστους και αχρείαστους. Πάντα, κάποιος άλλος φταίει, όχι εμείς!
-----------------------------------------------
    Όταν πάρουμε τα παρανόμως κρατηθέντα υπέρ ΕΟΠΠΥ, να μην ξεχάσουμε να πιούμε ένα ποτηράκι «εις υγείαν» της ΠΟΣ, η οποία πρώτη ανακάλυψε την ΣΚΟΠΙΜΗ «πατάτα» και πολέμησε για την κατάργησή της. Και τελικά, το πέτυχε. Σοβαρολογώ 100%.
-----------------------------------------------
    Έχει δίκιο ο φίλος με τα αρχαιοελληνικά ονόματα των θεομηνιών. Υπάρχουν πιο κατάλληλα. Υπ’ όψιν, ότι στην Αμερική έδιναν στους τυφώνες, αποκλειστικά γυναικεία ονόματα ( τυχαίο ;;; ) μέχρι που άλλαξαν σκέψη και δίνουν και ανδρικά ( μήπως…. γκέϋ;;; )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου