Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Βασιλικό... σκάνδαλο με ναύτες, σεξ και ναρκωτικά σε βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο



Βασιλικό... σκάνδαλο με ναύτες, σεξ και ναρκωτικά σε βρετανικό πυρηνικό υποβρύχιο
    Οι καταγγελίες για σχέσεις μεταξύ των μελών του πληρώματος οδήγησαν σε ακόμη πιο σοβαρές καταστάσεις
    Στα «βαθιά» βούτηξαν εννέα μέλη από το πλήρωμα βρετανικού πυρηνικού υποβρυχίου. Όχι όμως στο νερό, αλλά στα... ναρκωτικά, το σεξ και σε ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κάποιος, καθώς το πάρτι για τα μέλη του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού ξέφυγε και μαζί του ολόκληρη η κατάσταση.
    Το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ εννέα μελών του πληρώματος πυρηνικού υποβρυχίου «αναδύθηκε» στην επιφάνεια μετά από καταγγελίες για ανάρμοστες σχέσεις από ανώνυμες πηγές. Αμέσως ξεκίνησε έρευνα στο
HMS Vigilant, το ένα από τα τέσσερα βρετανικά πυρηνικά υποβρύχια.
    Η έρευνα έγινε σε ολόκληρο το πλήρωμα, από το οποίο βρέθηκαν εννέα δείγματα θετικά σε χρήση ναρκωτικών ουσιών. Όπως έγινε γνωστό, τα εννέα μέλη είχαν κάνει χρήση κοκαΐνης, το ναρκωτικό που χρησιμοποιείται σε σεξουαλικά πάρτι στη Βρετανία και όχι μόνο.
    Μετά το συγκεκριμένο περιστατικό, ο υπουργός Άμυνας, Μάικλ Φάλον, ζήτησε φανερά εκνευρισμένος την πραγματοποίηση έρευνας και τεστ σε όλα τα πληρώματα, ώστε να διαπιστωθεί αν το περιστατικό στο υποβρύχιο ήταν μεμονομένο, ή αν το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο.
    Το ίδιο υποβρύχιο είχε εμπλακεί πρόσφατα σε σκάνδαλο φημών για σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών του πληρώματος. Το θέμα είχε διαρρεύσει στον Τύπο, με συνέπεια να λάβει έκταση και να εξελιχθεί σε βασικό αντικείμενο συζήτησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου