Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑ



ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΛΑ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ιδρύθηκε πριν από έξι χρόνια με πρωτοβουλία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Σύντομα αγκαλιάστηκε από μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού, η οποία συστρατεύτηκε με τους έντιμους και ικανούς Συναδέλφους. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όλοι μαζί κατορθώσαμε να δημιουργήσουμε οργανώσεις και πυρήνες σε όλες τις μεγάλες πόλεις και να πραγματοποιήσουμε εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Συμμετείχαμε στις εκλογές του 2012 και τις τελευταίες ευρωεκλογές με υποψηφίους προερχόμενους από τις ΕΔ, ΣΑ και άλλες κοινωνικές και επαγγελματικές τάξεις σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες.
    Σήμερα συνεχίζουμε πιο δυναμικά την προσπάθειά μας με ανανεωμένη ηγεσία και νέες πολιτικές δυνάμεις από τον πατριωτικό χώρο που συμφωνούν με την ιδεολογία μας.
    Όλοι οι άνθρωποι των ΕΔ και ΣΑ αποτελούμε μια μεγάλη οικογένεια. Μαζί μεγαλώσαμε στο κοινό μας σπίτι, το στρατόπεδο, το πλοίο, το αεροδρόμιο, το τμήμα, το λιμάνι, τον πυροσβεστικό σταθμό, διακινδυνεύσαμε την ίδια μας την ζωή, μαζί κουραστήκαμε, παγώσαμε τον χειμώνα, ζεσταθήκαμε το καλοκαίρι, μοιραστήκαμε την καραβάνα και το παγούρι σε πραγματικές καταστάσεις, στις ασκήσεις και τις υπηρεσίες. Είμαστε όλοι Στρατιώτες της Ορθοδοξίας και της Πατρίδας. Προσπαθούν να μας διασπάσουν με φαύλες μεθόδους υποσχόμενοι πάλι αυτά που επί 40 χρόνια δεν τήρησαν. Εφαρμόζουν το "διαίρει και βασίλευε", το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά. Φοβούνται την δύναμη και τις ικανότητές μας. Τρέμουν την «Ισχύ εν τη ενώσει». Αλλά πάνω από όλα τρέμουν και απεχθάνονται την εντιμότητα και την ανιδιοτέλεια που ποτέ δεν τους διέκριναν. Το μόνο που αποδεδειγμένα υπολογίζουν οι φαύλοι πολιτικοί όλων των αποχρώσεων είναι το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Δηλαδή να μην χάσουν τους «δεδομένους». Εμείς όμως ενδιαφερόμεθα πρωτίστως για τη σωτηρία της Πατρίδος που κινδυνεύει, το σταμάτημα της απαξίωσης των ΕΔ και ΣΑ μας και της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και των εν ενεργεία και αποστρατεία Στελεχών που βρίσκονται στα όρια της φτώχιας, αν δεν τα έχουν ήδη ξεπεράσει.
    Επομένως η ένταξή μας και ο αγώνας μας μέσα από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ θα φέρει ουσιαστικά αποτελέσματα για το καλό όλων των Ελλήνων. Αν εμείς που σε ολόκληρη την ζωή μας, κάτω από δυσμενέστατες συνθήκες, τάξαμε τον εαυτό μας να φυλάει Θερμοπύλες, δεν αγωνισθούμε εναντίον των σύγχρονων βαρβάρων και του ύπουλου Εφιάλτη, τότε ποιός; Αν όχι τώρα πότε; Όταν δεν θα υπάρχει Πατρίδα να υπερασπισθούμε; Όταν θα καταστούμε ραγιάδες σε μια αποικία χρέους εμείς, τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας;
    Τα εκατοντάδες χιλιάδες εε και εα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με τους συγγενείς και φίλους τους και πολλούς άλλους έντιμους και ικανούς Πατριώτες από όλες της κοινωνικές ομάδες, καλούμεθα να δώσουμε το δυναμικό μας παρόν στις επόμενες εκλογές. Γιατί είναι εθνική ανάγκη οι απόψεις-θέσεις-προτάσεις μας να παρουσιάζονται στο ελληνικό κοινοβούλιο. Κάποιοι κακοπροαίρετοι και ίσως υποκινούμενοι θα ισχυρισθούν ότι δεν κάνουμε για την πολιτική. Όμως η νεότερη ιστορία της Ελλάδος έχει να επιδείξει δεκάδες επιτυχημένους πρωθυπουργούς και υπουργούς καθώς και εκατοντάδες άλλους πολιτικούς προερχόμενους από τις ΕΔ και τα ΣΑ που για το μόνο που μόχθησαν ήταν το συμφέρον της Πατρίδας. Στο δεύτερο ήμισυ του 20ου αιώνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα οι τρεις αρχηγοί των μεγάλων κομμάτων Α. Παπάγος, Ν. Πλαστήρας και Σ. Βενιζέλος ήσαν Αξιωματικοί. Διέφεραν όμως από όλους τους άλλους πολιτικούς ως προς την εντιμότητα και τις ικανότητες τους.
    Ο Πλάτων είπε: «Όσοι αδιαφορούν για τα κοινά είναι καταδικασμένοι να εξουσιάζονται από ανθρώπους πολύ κατώτερους τους». Εδώ και πολλά χρόνια δυστυχώς εξουσιαζόμεθα από ανίκανους, φαύλους και ακόμα χειρότερα από επικίνδυνους. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ είναι η μοναδική μας ευκαιρία, είναι η ελπίδα, την οποία δεν πρέπει να χάσουμε. Συμπαραταχτείτε σήμερα, γιατί αύριο θα είναι αργά .
Ο ΑΓΩΝ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.
Δημήτριος Βαλασίδης
Αξιωματικός εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.
Γεν. Γραμματέας 
ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου