Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Μεθεόρτιος Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ



Μεθεόρτιος Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ(ΕΑΑΣ)
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΞΑΝΘΗΣ
Βενιζέλου 60, ΞΑΝΘΗ,67132.Τηλέφωνο/FAX:25410-25425
Ιστοσελίδα :www.eaasxanthis.gr
29 Οκτ.’17 Μεθεόρτιος Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ
Γράφει : Ο Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης Πρόεδρος  ΤΣ  ΕΑΑΣ Ξάνθης
    Τελέστηκε μεθεόρτιος εορτασμός μετ’ αρτοκλασίας στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου στις ΣΑΤΡΕΣ στις 29 Οκτ.2017, με φροντίδα του αναδόχου, ‘’Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων’’ Ν. Ξάνθης,(ΣΣΠΔΥ), στο πλαίσιο του προγράμματος «Εκκλησιασμοί σε Ι.Ν. που υπάρχουν στα Πομακοχώρια της Ξάνθης 2017». Ιερούργησε ο αιδεσιμότατος Πατέρας Γεώργιος Σπάρταλης, ενώ στο ψαλτήρι ήταν ο Υποστράτηγος ε.α ( Π.Υ.) κ. Δημήτριος Αμοιρίδης.
    Συμμετείχαν πάνω από 100 άτομα που προσήλθαν με αρκετά ΙΧΕ οχήματα από την Ξάνθη και δύο λεωφορεία. Το ένα μισθωμένο από τον ανάδοχο σύλλογο και το άλλο μισθωμένο από το Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Καβάλας, ο οποίος σημειωτέον προσέρχεται και συμμετέχει για 4η συνεχή χρονιά στους εκκλησιασμούς στους Ι.Ν στα Πομακοχώρια. Από τους άλλους αναδόχους παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ν. Ξάνθης, όπως και ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Ενώσεως Αποστράτων Αστυνομικών Ξάνθης κκ. Θεοφάνης Καραμπιπέρης και Δημοσθένης Δημαράς .
    Μετά τον εκκλησιασμό, προσφέρθηκε από τον ανάδοχο, καφές και διάφορα κεράσματα σε όλο το εκκλησίασμα σε καφετέρια της περιοχής, ενώ οι  επισκέπτες από την Καβάλα, πραγματοποίησαν  ψώνια από την αγορά του Εχίνου. Αργότερα γευμάτισαν σε ταβέρνα της Ξάνθης και  πριν αναχωρήσουν τις απογευματινές ώρες δεν παρέλειψαν να πραγματοποιήσουν τις συμπληρωματικές αγορές τους σε γλυκά και ξηρούς καρπούς , συμβάλλοντας  έτσι και στην  τόνωση της Τοπική αγοράς.
    Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους και όσες προσήλθαν, όπως  και όλως ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο κ Άννα Μπαλτζοπούλου και όλα τα μέλη του ΔΣ και του Συλλόγου, για την άρτια διοργάνωση, όπως και το Δ’ Σ. Στρατού για τη διάθεση της  μεγαφωνικής συσκευής .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου