Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/10/2017)



ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (9/10/2017)
Ανδρέας
      Τον ταλαίπωρο τον καρδιολόγο από την Κρήτη, τί έπαθε…. Όμως, εδώ που τα λέμε, πήγαινε και γυρεύοντας. Βουλγάρα σύζυγο ήθελε ! Δεν ήξερε, δεν ρώταγε;
---------------------------
     Εύρηκα! Το μέλλον των συγκοινωνιών! Τι μετρό και σαχλαμάρες… Μικρά αεροδρόμια και μικρά αεροπλάνα. Ό τι πρέπει για Καλαμαριά και Αμπελόκηπους, Λαγκαδά και Νεάπολη, Σιδ. Σταθμό και Αεροδρόμιο, Γλυφάδα και Αιγάλεω, Ψυχικό και Νέα Σμύρνη, μέχρι και Δενδροπόταμο με γήπεδο παοκ! Σοβαρολογώντας, ίσως είναι μια κάποια λύση για νησιά μας κοντά σε πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδος. Φυσικά, όταν βγούμε από τα «μνημόνια»! Δηλαδή…..
---------------------------
    Καλά έχουμε τα χαρτάκια εισιτήρια. Τι τα θέλουν τα ηλεκτρονικά; Νομίζουν πως όλοι είναι Αινστάιν; Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία, πως μέχρι να τα συνηθίσει ο κόσμος ( και να εκπαιδευτεί ), θα γίνεται «της π@@@@ας το κάγκελο»! Ελπίζω να αργήσουν μερικά χρόνια να έρθουν και στη Θεσσαλονίκη.
---------------------------
    Τελικά, πήραμε παράταση. Από τις 23 Σεπτεμβρίου που ήταν να καταστραφεί ο κόσμος μια και έξω, τώρα πήγαμε στις 15 Οκτωβρίου, μόνο που η καταστροφή θα γίνεται σιγά – σιγά, μέσα στα επομενα 7 χρόνια. Έτσι μπορούμε όλοι μας, εκ του ασφαλούς, να κάνουμε όποια πρόβλεψη θέλουμε. Π. χ, ότι ο κόσμος θα καταστραφεί σε 48 χρόνια, 23 μέρες και 34 λεπτά από την 4η Ιανουαρίου του 2020. Εξασφαλίζουμε την γραφικότητά μας….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου