Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (7/10/2017)
Ανδρέας
      Έφυγε ο Χρυσόγονος από το ΣΥΡΙΖΑ! Χεστήκαμε και η βάρκα γέρνει! Και μάλιστα, μονόποντα…. Με τους υπόλοιπους τι γίνεται; Πότε με το καλό θα μας κουνήσουν το μαντήλι; Η πόρτα έχει ανοίξει! Δε βαρυέσαι, μόνο λόγια είναι ετούτοι. Τι περιμένεις από ανθρώπους που ιδρύουν το ΚΚΕ Μ-Λ ( μαοϊστές – λενινιστές) και συγχρόνως το ΚΚΕ Λ-Μ ( λενινιστές – μαοϊστές ). Που είχαν ΚΚΕ εσωτερικού και ΚΚΕ εξωτερικού . Οι γελοιότητες έχουν και όρια. Αυτοί, τις λένε… «τάσεις»!
-------------------------
    Η FRAPORT θέλει να μειώσει τις ώρες λειτουργίας των αεροδρομίων που της χαρίσαμε στο όνομα της… «ανάπτυξης»! Το επόμενο στάδιο, θα είναι να κλείσει και μερικά. Όμως, ένα ερώτημα, Εάν υπάρξει έκτακτη ανάγκη για αναγκαστική προσγείωση, τι θα κάνουν; Θα του πούν του πιλότου «Πηγαίνετε στο επόμενο»;;; Και να σκοτωθούν μερικοί, έ, δεν τρέχει και τίποτα. Η FRAPORT να είναι καλά…..
-------------------------
   Σταμναγκάθι φρικασέ ! ΜΜΜμμμμ…. Να είχα καμία μερίδα !
-------------------------
   Εδώ ο κόσμος το’ χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι. Μέχρι και οι γύφτοι ξέρουν ότι ο Σαββίδης τακίμιασε με τον Τσίπρα. Δεν είναι κακό, όμως υπόψη ότι «Ο όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα». Ποιος είναι «λάχανα» και ποιος «κοπριά», αποφασίστε το εσείς. Φυσικά, ο Τσίπρας ως γνωστόν, δεν είναι παοκτζής, μήπως όμως «έβαλε ο Τσακαλώτος την ουρά του πάλι» σύμφωνα με το λαϊκό άσμα;;;
-------------------------
    Δεν είμαι αντίθετος με την ανακύκλωση, το αντίθετο μάλιστα. Όμως, να ψηφίζουμε νόμους, που μπορούν να εφαρμοστούν. Πρόστιμο σε όσους πετούν οργανικά σκουπίδια σε κάδους ανακύκλωσης! Και πώς θα τους πιάσουν; Θα ιδρύσουν μήπως καμμιά υπηρεσία προστασίας των κάδων; Θα βάλουν δηλαδή ΣΚΟΥΠΙΔΟΦΥΛΑΚΕΣ; Φαίνεται πως περίσσεψαν μερικά «συντρόφια» και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν….
-------------------------
    Πονηρούληδες εσείς…. Μόλις είδατε το «τι κάνει καλύτερα μια σαραντάρα από μία εικοσάρα», σπεύσατε να το διαβάσετε, και ξέρω τι περιμένατε!  Διαψευσθήκατε, βέβαια, αλλά και σε « αυτά» που περιμένατε, είχατε δίκιο! Τα κάνει καλύτερα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου