Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

28η Οκτωβρίου 2940



28η Οκτωβρίου 2940
Εφημερίδα «ΕΘΝΙΚΗ ΗΧΩ» Σεπτέμβριος 2017
Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΛΩΣΗΣ Υποστράτηγο ς  ε.α .
    Ναι κυρίες μου και κύριοι. Δεν διαβάσατε λάθος και αυτά  που  ξέρατε  να  τα  ξεχάσετε.  Το  Έπος  του 1940, έγινε μεν το 1940, αλλά με τεχνολογία του 2940. Γίνομαι σαφέστερος, διότι ήδη διαβλέπω τάσεις φυγής των αναγνωστών σε άλλες στήλες.
    Είμαι φανατικός οπαδός της άποψης, ότι το «ΟΧΙ» το είπε ο λαός. Όμως θα πρέπει να το ψάξουμε λίγο.
Επιστημονικώς και με τα δεδομένα του 1940, είναι  αδύνατον να εξηγηθείς το πώς ο λαός σύσσωμος απάντησε «ΟΧΙ» στον πρέσβη Γκράτσι, μέσα στ’ άγρια χαράματα.
    Έχουν διατυπωθεί πολλές θεωρίες, τις οποίες αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε.
    Μία  άποψη  είναι  ότι  στο  σπίτι  του  Μεταξά  υπήρχε ένας  τεράστιος  τηλεφωνικός  πίνακας,  με  τον  οποίο ήταν βυσματωμένοι όλοι οι Έλληνες και με ένα «τσακ» τους θέτανε το ερώτημα και με ένα «τσουκ» απαντούσανε.
    Μία  άλλη  θεωρία,  πιο  προχωρημένη,  λέει  ότι ο Μεταξάς είχε εξ’ επιτούτου, και για δύσκολες καταστάσεις, έναν τεράστιο περιστερώνα με 9 εκατομμύρια περιστέρια, όσοι δηλαδή ήταν τότε οι Έλληνες συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών από 2 ετών και πάνω. Μόλις λοιπόν του έδωσε ο Γκράτσι το τελεσίγραφο, το έδεσε στα ποδάρια των περιστεριών και  τα  ξαπόστειλε  (από  κει βγήκε και το ρητό των Διαβιβαστών  «Εξαπέστειλε  περιστεράν»). Σε λίγο, τα περιστέρια επέστρεψαν με τις απαντήσεις και αρκετές κουτσουλιές.
    Μία τρίτη άποψη, αλλά κάπως αχαμνή, είναι ότι ο Μεταξάς μόλις πήρε το τελεσίγραφο ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του, έβαλε φόκο σε κάτι στουπιά με πετρέλαιο και άρχισε να κάνει σινιάλα με καπνό  σαν  τους  ινδιάνους. Στην Πάρνηθα ήταν άλλος σηματοδότης,  στον  Παρνασσό, στον  Όλυμπο  τρίτος άλλος και  πάει  λέγοντας.  Σε  καμιά ώρα, άρχισαν να φθάνουν τα καπνισμένα «ΟΧΙ» του Ελληνικού λαού, ο οποίος εν τω μεταξύ είχε γυρίσει πλευρό.
    Μία άλλη άποψη, είναι ότι ο Μεταξάς  και  ο  Γκράτσι  διακτινίστηκαν,  επισκέφθηκαν κάθε Ελληνικό νοικοκυριό, κεράστηκαν γλυκό περγαμόντο, σημείωσαν το «ΟΧΙ» του πάτερ φαμίλια και επαναδιακτινίστηκαν επιστρέφοντας στην Κηφισιά. Το ότι ακόμη δεν είχε εφευρεθεί ο διακτινισμός, λίγη σημασία έχει.
    Τέλος μία τέταρτη άποψη είναι αυτή που περιγράφει στο βιβλίο του ο ίδιος ο Γκράτσι. Ότι δηλαδή ο  Μεταξάς  συγκινήθηκε  και  με τρεμάμενη φωνή απάντησε: «Allor’s  c’  est  la  guerre»  (λοιπόν έχουμε  πόλεμο).  Αυτή  όμως  η άποψη είναι εξαιρετικά αδύναμη, αφού όλοι γνωρίζουμε τι ψευταράς ήταν ο Γκράτσι.
    Μίαν  άλλη  πληροφορία,  ότι βοήθησε ο Χάρυ Πότερ, μάλλον δεν στέκει.
Άρα  λοιπόν  αβίαστα  οδηγούμεθα στο συμπέρασμα, ότι υπήρχε τότε  μία  τεχνολογία,  άγνωστη σήμερα, διότι πιθανώς το μυστικό της έχει ταφεί στην Νεκρά Θάλασσα ή στην πυραμίδα του Τουταγχαμών ή στο Ταζ Μαχάλ. Ακόμη, μπορεί ο εφευρέτης να πήρε το μυστικό στον τάφο, όπως πήρε στον τάφο και την οποιαδήποτε λογική υπάρχει, σε μερικούς ανεγκέφαλους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου