Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (23/10/2017)
Ανδρέας
      Πολύ φοβάμαι, ότι σε θέματα φορολογίας έχουμε υιοθετήσει εφαρμογές της Μεσαιωνικής «Ιεράς Εξετάσεως». Σε φωνάζει η εφορία και σου λέει πως είσαι ελέφαντας. Μετά, σου ζητάει να αποδείξεις πως δεν είσαι!!!!!
---------------------------------
    Τόσα χρόνια, οι σεβαστές κυβερνήσεις μας, για να είναι αρεστές και να μην έχουν προβλήματα με τους ψηφοφόρους τους, έπαιρναν δάνεια αντί να εφαρμόσουν τους νόμους περι φόρων που τότε υπήρχαν. Αποτέλεσμα; Έ, να μην τα λέμε τώρα…. Και φτάσαμε στο αντίθετο άκρο, να αλλάξουμε τους νόμους προσπαθώντας να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι, στραγγίζοντας τους πολίτες. Ποιους ποίτες; Μα όχι όλους, φυσικά…. Από το κακό στο χειρότερο δηλαδή. Και άντε να ξεριζώσεις την νοοτροπία του φοροφυγά από τους Έλληνες, γιατί αυτό τους δίδαξαν οι κυβερνήσεις τους. Αλλάζει; Δύσκολο το βλέπω….
---------------------------------
    Άκουσε ο δικός σου πως οι Κολοκοτρωναίοι… «καβάλα πάν στην εκκλησιά, καβάλα προσκυνάνε» και το αποπειράθηκε με τα δικά του άλογα ( του αυτοκινήτου) στο Πολεμικο Μουσείο Θεσσαλονίκης! Άσε, αυτός παίρνει απαλλαγή λογω βλακείας! Αρκεί να πληρώσει τις ζημιές που έκανε.
---------------------------------
    Πήγαν για μαλλί οι Καταλανοί, και βγήκαν κουρεμένοι! Ας πρόσεχαν και ας μην έδιναν πίστη σε πολιτικάντηδες. Κοινό το φαινόμενο…. Τι περίμεναν, δηλαδή, να γίνουν ανεξάρτητο κράτος; Πότε ήταν; Τον Μεσαίωνα, όπως οι Καστιλιάνοι κτλ; Τι να πεί κανείς για την αφέλεια των ανθρώπων, γενικώς….
---------------------------------
    Αναδρομικά 15.000.000 ευρώ σε 100 πρώην βολευτές! Και περιμένουν ακόμα 160 στη γωνιά! Είναι ή δεν είναι πρόκληση αυτό;;;; Τι θα κάνει η «αριστερη» κυβέρνηση; Θα τα δώσει; Και, εάν τα δώσει, γιατί δεν τα δίνει και σε άλλους δικαιωμένους; Μα, η απάντηση είναι απλή. Όλα τα γουρούνια την ίδια μουρη έχουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου