Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (21/10/2017)
Ανδρέας
      Αυτοί εκεί στο Υπουργείο Υγείας, είναι και άχρηστοι, και ανίκανοι. Διαφορετικά, δεν εξηγείται με άλλο τρόπο η κατάργηση μετά από ένα μήνα λειτουργίας του τρόπου επισκέψεως ασθενών σε γιατρούς συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΠΥ ( οι 200 επισκέψεις, ντέ! ) και η… επανεξέταση του θέματος και αντικατάσταση με νέο σύστημα! Ποιος «πληρώνει τη νύφη»; Μα οι γιατροί και οι ασθενείς, φυσικά! Εκτές από άχρηστοι και ανίκανοι, είναι και βλάκες συγχρόνως, αφού δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της ανικανότητάς τους, ώστε αφού δεν μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερο, να μην πειράξουν αυτό που υπάρχει. Εκτός και εάν ενστερνίσθηκαν πλήρως το ρηθέν από Πολάκη «Θα σας βάλω 3 μέτρα κάτω από το χώμα» και προσπαθούν να το εφαρμόσουν σε όλους….
---------------------
    Πορτοφολάδες στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ; Σιγά τα ωά! Παλιά δουλειά! Δρούν ή μεμωνομένα ( σπάνιο) ή σε ομάδες, που προκαλούν τεχνητή ένταση μεταξύ τους για να αποσπάσουν την προσοχή, και ο «ελαφροχέρης» κάνει τη δουλειά. Άλλοτε πάλι,  ένας σμπρώχνει αναιδώς για να περάσει δήθεν, το θύμα, και ο άλλος κάνει τη «δουλειά». Πρέπει όμως, να τονίσουμε, πως εκτός από εμάς τους ίδιους που δεν προσέχουμε όσο θα έπρεπε, πολύ μεγάλη ευθύνη έχει ο ΟΑΣΘ,ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, αφού με την αραίωση των λεωφορείων στις γραμμέ, δημιουργεί΄με την «σαρδελοποίηση» των επιβατών, ιδανικές συνθήκες για κλοπές. Και όχι μόνο στις ώρες αιχμής, αφού πλέον όλες οι ώρες είναι «αιχμής» με τις μειώσεις δρομολογίων περίπου στο 50%. Δυστυχώς, έχω ακόμα την κακή συνήθεια να κινούμαι με λεωφορείο και όχι με ΙΧ ή ταξί…..
---------------------
    Εκεί στην Νέα Δημοκρατία, φαίνεται πως υπάρχουν ιδανικοί αυτόχειρες ή σαμποτέρ! Δεν εξηγείται διαφορετικά η χρησιμοποίηση του Ζούλα σε υπεύθυνη θέση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν καλαμακείες….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου