Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/10/2017)
Ανδρέας
      Ζήλεψε ο Μητσοτάκης την δόξα του Τσίπρα με τον Καρανίκα σύμβουλο, και απέκτησε τον δικό του «Καρανίκα», τον ΖΟΥΛΑ! Ο οποίος, γνωστός για τις εμμονές του εναντίον των ΕΔ, κατάφερε λόγω ονόματος να μπεί «στη ζούλα» στο επίδοξο μετεκλογικό κυβερνητικό στρατόπεδο ( «Στρατόπεδο» είπα; Πάει, ο Ζούλας έβγαλε αναφυλαξία!) Πολύ κακό δείγμα επιλογών ο συγκεκριμένος, που θα απωθήσει και δεν θα προσελκύσει ψηφοφόρους. Θα έπρεπε να είναι στο ΣΥΡΙΖΑ και ακόμα παραπέρα…
----------------------------
    Μήπως «μυρίζουν» εκλογές; Οι Συριζαίοι τάζουν φέτος χιλιάρικο σαν… ¨κοινωνικό μέρισμα» στις Γιορτές, ενώ πέρσυ «την έβγαλαν» με πεντακοσάρικο μόνο! Φαίνεται πως πάμε πολύ καλά, πολύ καλύτερα από τότε που πηγαίναμε απλώς καλά, αφού μοιράζουν και λεφτά !
----------------------------
    Από 4 μέχρι 1 ώρα μάθημα σε Λύκειο του Νομού Θεσσαλονίκης; Γιατί δεν γινόταν αυτά όταν ήμασταν εμείς μαθητές και μας βασάνιζαν με 6ωρα και 5ωρα καθημερινά;;; Αυτά φαίνεται θα σκέφτεται ο Γιαβρόγλου και δεν διόρισε ακόμα τους 12.659 εκπαιδευτικούς που εξήγγειλε. Δεν θέλει να επιβαρύνει τα παιδιά!
----------------------------
    Ελπίζω να το έχουν μελετήσει καλά κατά πόσο τα εκσυγχρονισμένα F-16 μπορούν να αντιμετωπίσουν τα F-35. Διαφορετικά, θα γελάσει ο πάσα πικραμένος, μαζί με το παρδαλό κατσίκι. Να κάνουμε κάτι ουσιαστικό και όχι να κάνουμε για να λέμε ότι κάναμε….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου