Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/10/2017)
Ανδρέας
      Θέλω να βγεί κανένας «ξύπνιος» και να μου πεί πως η 21η Απριλίου 1967 δεν ήταν 60 χρόνια πρίν από την εποχή της. Τότε ο Παττακός έβαζε όσους ρίχνουν γόπες από τσιγάρα στο δρόμο, να τις μαζεύουν. Σήμερα, όποιος οδηγός ρίχνει γόπα από τσιγάρο στο δρόμο, έχει πρόστιμο και αφαίρεση αδείας και διπλώματος! Για στα, ρε συντρόφια… Εσείς δεν βρίζετε την χούντα; Γιατί την μιμείστε εις τον κύβο, τώρα; Μαγκίτσες, μαγκίτσες;;;
----------------------
    Και μια και είπαμε για την χούντα την επάρατη, να ρωτήσω τα «συντρόφια» εάν έκανε καμία κατάσχεση σπιτιού για χρέη στο Δημόσιο. Από ό τι θυμάμαι, ΧΑΡΙΖΕ ΧΡΕΗ σε οικονομικά ασθενείς που δεν μπορούσαν να πληρώσουν. Και πάλι, άφησε πλεόνασμα στον Εθνάρχη…. Τώρα, με πόσο θράσος κάνετε κατασχέσεις πρώτης κατοικίας για 60.000 ευρώ ( τα 30.000 είναι τόκοι) σε μία ταλαίπωρη χωρίς πόρους στον Εύοσμο, σε ένα σπιτάκι 32.000 ευρώ; Και το παραδέχεστε και από πάνω; Πού είσαι ρε Γιαννόπουλε να αναφωνήσεις «Μα για ένα κωλόσπιτο κάνουμε έτσι;» Δυστυχώς, έχω ακόμα πάρα πολύ καλή μνήμη…..
----------------------
    Τελικά, κατάφεραν να μας κάνουν κατσαρίδες. Αφού με τα τόσα ληγμένα και νοθευμένα τρόφιμα που μας ταϊζουν δεν παθαίνουμε τίποτα, πάει, τέλειωσε, κατσαρίδες γίναμε! Ή, σαν κατσαρίδες μας αντιμετωπίζουν….
----------------------
    Σκοτώθηκε, λέει, Βρεττανή τζιχανίστρια. Έ, τα ήθελε ο κώλος της. Ας πάει τώρα στον Αλλάχ, να παριστάνει το ουρί του παραδείσου, μέσα σε μια γαβάθα πιλάφι…
----------------------
    Θέλουν ισχυρή Ελλάδα οι Αμερικάνοι για να είναι ασφαλής η περιοχή, λέει ο πρέσβυς τους. Πολύ σωστά, γιατί εμείς δεν έχουμε όρεξη να κάνουμε κανένα πόλεμο με τους γειτόνους μας. Εάν όμως θέλουν ισχυρή Ελλάδα, και λόγω και των συγκυριών, ας «τσοντάρουν» κατι τις στις Ένοπλες Δυνάμεις μας από αυτά που τους περισσεύουν.
----------------------
    Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του Βαγγέλη των Olympians …. Θα τον θυμόμαστε πάντα, εμείς οι φανατικοί τους την δεκαετία….
----------------------
    Και πάει η άλη με τις φιλενάδες της από την Κύπρο στην Αθήνα για προγαμιαίο πάρτυ, και σχολιάζουν μετά ποιος από τους τύπους που «τσίμπησαν» την είχε μεγαλύτερη. Και το σχολιάζουν μάλιστα, μέσα στο αεροπλάνο της επιστροφής!!!!! Μπορεί το αεροπλάνο να μην έχει τοίχους, αλλά αυτιά έχει, και μάλιστα του γαμπρού! Στην ντουλάπα λοιπόν το νυφικό, και κλάααααμα η κυρία….
----------------------
    Χαλάλι σου, ρε Λεβέντη, καλά τα είπες για τους αρσενικοθήλυκους!  Πώς το είπες; «Εγκεφαλική Διαστροφή»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου