Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/10/2017)
Ανδρέας
      Τι σου είναι τέλος πάντων αυτοί οι Εγγλέζοι…. Έβαλαν στα υποβρύχια γυναικείο προσωπικό, και τώρα τιμωρούν τους καπετάνιους και ύπαρχους, γιατί είχαν σχέση με κάποιες. Κακώς! Έπρεπε να διατηρήσουν το προηγούμενο φυσιολογικό καθεστώς ( για αυτούς… ) ώστε να διατηρούν … «σχέσεις» μεταξύ τους !
-------------------
    Κληρώσεις για τις ηλεκτρονικές πληρωμές. Θα έχει και…. ΤΖΑΚ – ΠΟΤ !!!! Ήμασταν που ήμασταν τζογαδόροι από αίματος, τώρα και με την επίσημη… βούλα!. Δε βαρυέσαι, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
-------------------
    Λοιπόν, μια και το είπε και ο Τσιρώνης ( ποιος Τσιρώνης, θα μου πείτε… ) μπορούμε να φυτέψουμε κανα-δυό καναβουριές στις γλάστρες μας, αρκεί να πληρώνουμε το κράτος. Δεν είναι ναρκωτικό, είναι… φαρμακευτική!
-------------------
    Διάβασε και αυτό. Η International Leadership Association (νέο φρούτο είναι αυτό;) θα τιμήσει…. Τα «ΠΑΙΝΤΙ» !!!! για τις ηγετικές του ικανότητες ( !!!!! ) και το έργο του ( !!!!!!!!! ) ως πρωθυπουργός!. Πού θα το βρείτε; Παρακάτω στα «ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ», αν και η είδηση είναι πραγματική. Πρόκειται για ΜΠΛΑΚ ΧΙΟΥΜΟΡ!
-------------------
    Tο νέο θεματικό πάρκο της ΔΕΘ-Helexpo «Δεινόσαυροι», που άνοιξε χτές στη Θεσσαλονίκη, έχει γενική είσοδο 7 ΕΥΡΩ! Τόσα τους λείπουν φαίνεται….. Με 7 ευρώ, τρώει μιά οικογένεια! Το αναλογίζονται;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου