Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

10ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτέκνων - Ομιλία Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη



10ο Διεθνές Συνέδριο Πολυτέκνων - Ομιλία Στρατηγού Φράγκου Φραγκούλη
greece4greeks.blogspot.gr
    Η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και ο Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ», διοργάνωσαν με ιδιαίτερη επιτυχία στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο του Ξενοδοχείου ΚΑΨΗΣ στη Θεσσαλονίκη, Διεθνές Συνέδριο, με θέμα: » Η δημογραφική κατάρρευση της Ελλάδος: Η αθέατη γενοκτονία».
    Το Συνέδριο τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλοπούλου.
    Οι εργασίες του Συνεδρίου σημείωσαν εξαιρετική επιτυχία και αυτό κρίθηκε από τη θερμή υποδοχή που έτυχε το επίκαιρο θέμα του, αλλά και από τον υψηλό αριθμό συμμετοχής των Συνέδρων, που ξεπέρασαν τους τριακοσίους (300) και προήρχοντο από όλα τα μέρη της Ελλάδος, την Ε.Ε. και την Κύπρο.
    Χαιρετισμό απηύθυναν
    Ο Μητροπολίτης της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Κυβερνήσεως, των Πολιτικών Κομμάτων, εκπρόσωπος της COFACE, της ELFAC, της Παγκύπριας Οργάνωσης Πολυτέκνων (ΠΟΠ), της Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και άλλοι Δημόσιοι Φορείς.
    Οι εισηγήσεις που αναπτύχθηκαν από τους έγκριτους και καταξιωμένους Πανεπιστημιακούς δάσκαλους, δημογράφους και προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έδωσαν το έναυσμα για ερωτήσεις και συζήτηση γύρω από το θέμα του Συνεδρίου.
    Τα συμπεράσματα του Συνεδρίου θα αξιοποιηθούν κατάλληλα από την ηγεσία της ΑΣΠΕ και από τους Συλλόγους Πολυτέκνων, που είναι μέλη της, ενώ θα τεθούν στη διάθεση της συσταθείσης Διακομματικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής
της Βουλής, για τη μελέτη του Δημογραφικού προβλήματος.
Καθολικό αίτημα όλων των Συνέδρων είναι:
    Να παραμείνουν άθικτες, στο υπό αναθεώρηση Σύνταγμα, οι διατάξεις του άρθρου 21 του ισχύοντος Συντάγματος, οι οποίες παρέχουν προστασία στο γάμο, τη μητρότητα, την παιδική ηλικία και ιδιαίτερη προστασία στις πολύτεκνες οικογένειες, ενώ υποχρεώνουν την Πολιτεία να σχεδιάζει και να εφαρμόζει δημογραφική πολιτική.
    Η Πολιτεία να προβεί άμεσα στη λήψη δημογραφικών κινήτρων – μέτρων, πολλά από τα οποία δεν έχουν κανένα απολύτως δημοσιονομικό κόστος, για την ανακοπή της δημογραφικής κατάρρευσης της Ελλάδος και της αθέατης γενοκτονίας.

    Ο Στρατηγός αναφέρθηκε και για Εθνικά Προβλήματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου