Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/10/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (11/10/2017)
Ανδρέας
      Ακόμα κυκλοφορούν αδέσποτοι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Μπορείς να τους βρείς σε κάθε γωνιά, σε κάθε στροφή.
---------------------
    Πρίν από την έναρξη του σχολικού έτους, είχε βγεί περήφανα ι Γιαβρόγλου και είπε ότι όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, και ότι καλύφθηκαν τα κενά με προσλήψεις αναπληρωτών κτλ. Προφανώς θα εννοούσε τα σχολεία των Αθηνών ή των μεγάλων πόλεων, γενικώς, αφού αποδεικνύεται ότι σε πολλά μέρη, τα σχολεία λειτουργούν με την μέθοδο της «απεικόνισης», όπου οι καθηγητές και δάσκαλοι έχουν γίνει «μαγική εικόνα»! Υπομονή, λένε, και θα καλυφθούν τα κενά. Μέχρι τον Ιούνιο…..
---------------------
    Τελικά, 149 κοπρόσκυλα αποφάσισαν πως η αλλαγή φύλου μπορεί να γίνεται και από τα 15. Παρά την γκρίνια τους… Τους είχαν βάλει το μαχαίρι στο λαιμό; Φοβόταν μήπως «πέσει» η κυβέρνηση και πάθει «βαβά»; Κοπρόσκυλα ήταν, κοπρόσκυλα παρέμειναν.
---------------------
    Εάν τα ΚΤΕΟ λειτουργούσαν όπως πρέπει, θα ήταν ευχής έργο. Αυτό που δεν μας λένε οι εοδησεογράφοι, είναι πως στα μεν ιδιωτικά ΚΤΕΟ όπως και να είναι το αυτοκίνητο «περνάει» με παρατηρήσεις τι πρέπει να γίνει ( εντός ορίων φυσικά) στα δε δημόσια ΚΤΕΟ σου βρίσκουν  τις πιο απίθανες προφάσεις για να σε «κόψουν» ώστε να ξαναπάς και να πληρώσεις νέο παράβολο. Εδώ και χρόνια!
---------------------
    Ο κόσμος αλλάζει, είναι γεγονός. Μετά τους λαθρομετανάστες ανθρώπους, τώρα έχουμε και λαθρομετανάστες ψάρια! Ιδιαίτερα στο νότιο Αιγαίο, που ( για κοίτ αμιά σύμπτωση…. ) ήρθαν από το Σουέζ και τον Ινδικό ωκεανό και μερικά είδη είναι δηλητηριώδη! Όπως δηλαδή και οι άνθρωποι!
---------------------
    Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά περι «αναδρομικής ισχύος» κάποιων Νόμων, που … κατά σύμπτωση είναι όλοι εισπρακτικοί.  Από ότι έμαθα στο σχολείο και γενικώτερα, οι Νόμοι ισχύουν από την στιγμή που δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αυτό πλέον, παράλογα και παράνομα κατά την γνώμη μου, καταργήθηκε άτυπα, αφού το «ισχύουν» άλλαξε σε «εφαρμόζονται». Και να εισφορές αναδρομικά, να καινούρια «χαράτσια» , αφού για χαράτσια πρόκειται, με την απο τουρκοκρατίας έννοια του όρου. Αντικειμενικός σκοπός το «μάζευε, ας είναι και ρόγες» για τα δημόσια ταμεία. Για τους πολίτες όμως, είναι συμφορά, γιατί τους ζητάνε να επιστρέψουν κάποιες χιλιάδες ευρώ που πήραν και χρησιμοποίησαν γιατί ήταν δικά τους. Πού θα τα βρούν τώρα; Μέσα στα «μνημόνια», την ανεργία, την δυστυχία; Οι έχοντες και κατέχοντες, παρέμειναν «έχοντες και κατέχοντες». Οι μη έχοντες έρχονται σε καταστάσεις απελπισίας. Λίγη ντροπή, ρε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου