Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Ηρακλής: Ερασιτέχνης και οπαδοί κατά του Ιβάν Σαββίδη



Ηρακλής: Ερασιτέχνης και οπαδοί κατά του Ιβάν Σαββίδη
    Το... ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη για την κάκιστη κατάσταση του Ηρακλή και τον επικείμενο υποβιβασμό του στα τοπικά πρωταθλήματα, έφερε αντίδραση από την «οικογένεια» του συλλόγου που δεν επιθυμεί την ανάμειξη του στα κοινά της ομάδας.
    Μάλιστα, τόσο ο Ερασιτέχνης Ηρακλής όσο και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας με ανακοινώσεις τους τάχθηκαν κατά του αφεντικού του ΠΑΟΚ.
    Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Γ.Σ. Ηρακλής απάντησε στον Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον που έδειξε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας, σημειώνοντας πως... θα βρουν μόνοι τους το δρόμο.
    Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:
    «O ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ καθώς και ολόκληρη η οικογένεια του συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη για το ενδιαφέρον το οποίο επιδεικνύει γύρω από τα τεκταινόμενα της ομάδας μας.
    Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε επίσης για το ενδιαφέρον που επέδειξε ολόκληρη την προηγούμενη χρονιά αφενός στηρίζοντας τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ και αφετέρου για τις ψήφους τόσο της δικής του ομάδας όσο και των συνεργαζόμενων με αυτήν ομάδων σε όλες τις ψηφοφορίες της ΕΠΟ και της Super League οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την αποβολή του ΗΡΑΚΛΗ από το πρωτάθλημα.
    Θέλουμε τέλος να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο της εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου το οποίο έχει αναλάβει.
    Όσο για τη δική μας ομάδα, είμαστε πεπεισμένοι οτι θα βρει το δρόμο της ευκολότερα, αν εκλείψει η οποιαδήποτε ανάμειξη ξένων προς αυτήν παραγόντων.
ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ».
    Επίσης, οι οργανωμένοι οπαδοί του «Γηραιού» χρησιμοποιούν σειρά απαξιωτικών εκφράσεων για τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου» καταλογίζοντάς του ότι κινήθηκε παρασκηνιακά για τον υποβιβασμό των «κυανολεύκων».
    Χαρακτηριστικά, ο σύνδεσμος των οργανωμένων οπαδών του Ηρακλή «Αυτόνομη Θύρα 10» αναφέρει:
    «Συνέχισε να μιλάς.
Συνέχισε να μας προκαλείς.
Συνέχισε να κομπάζεις γιατί μας έριξες παρασκηνιακά.
Συνέχισε να διαλαλείς το τι είδους άνθρωπος είσαι και πόσο μαύρη ψυχή έχεις.
Συνέχισε να μας φέρνεις εμετό.
Συνέχισε την ύβρη που διαπράττεις.
Συνέχισε να μας θυμίζεις πόσο μεγάλη ομάδα έχουμε και πόσο μικρός είσαι εσύ.
Συνέχισε μαζί με τους υπαλλήλους σου να πανηγυρίζεις για τη πτώση μας.
Συνέχισε να μεταβάλεις το σωματείο σου σε ό,τι πιο μισητό έχει φτιαχτεί τα τελευταία χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό.
Συνέχισε να γίνεσαι εσύ και το σωματείο σου ο ορισμός του άξεστου νεόπλουτου.
Συνέχισε να μας πωρώνεις. Συνέχισε να μας συσπειρώνεις.
Συνέχισε να μας κάνεις τόσο αποφασισμένους για το αύριο όσο ποτέ.
Συνέχισε να χτυπάς τον εγωισμό μας ώστε να ριχνόμαστε στη μάχη για έναν μεγάλο ΗΡΑΚΛΗ με ακόμη μεγαλύτερη τρέλα.
Συνέχισε και θα μας βρεις μπροστά σου…».
Σαββίδης: «Ο Ηρακλής αξίζει το σεβασμό μας»
    Παραμερίζοντας τις όποιες οπαδικές κόντρες, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε να ενημερωθεί για τα προβλήματα που οδηγούν την ΠΑΕ   Ηρακλής στη διάλυση, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσης! 
    Μπορεί τον περασμένο Φεβρουάριο, οι οπαδοί του Ηρακλή να σήκωσαν στα κάγκελα του Καυτανζογλείου υβριστικό πανό στα ρωσικά για τη μητέρα του, που δεν είναι στη ζωή, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο ασπρόμαυρος οργανισμός να συμπεριφερθεί «με σεβασμό σε ένα ιστορικό σωματείο της πόλης» και όπως χαρακτηριστικά είπε «πρέπει να αναζητήσουμε όλους τους νόμιμους και θεσμικούς τρόπους με τους οποίους μπορεί να αποφευχθεί η διάλυση του Ηρακλή», όπως χαρακτηριστικά μεταφέρουν οι άνθρωποι του.
    Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ζήτησε από τους συνεργάτες του να ενημερωθεί λεπτομερώς «για όλα όσα οδηγούν στην διάλυση του Ηρακλή» και όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά τους μετέφερε την επιθυμία του, ανεξάρτητα από τις οπαδικές κόντρες, να συμπεριφερθούν με σεβασμό απέναντι στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.
    Όπως λένε στη Μικράς Ασίας, «η σημερινή κατάσταση του Ηρακλή είναι ένα κοινό πρόβλημα για όλη την ελληνική ποδοσφαιρική κοινότητα, άρα θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί συλλογικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου