Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Αχαΐα: Δύο κλιμάκια του ΣΔΟΕ ταυτόχρονα στο ίδιο μαγαζί -«Τρελάθηκε» ο ιδιοκτήτης



Αχαΐα: Δύο κλιμάκια του ΣΔΟΕ ταυτόχρονα στο ίδιο μαγαζί -«Τρελάθηκε» ο ιδιοκτήτης
    Σε ρουτίνα τείνουν να μετατραπούν οι αλλεπάλληλες επισκέψεις των κλιμακίων του ΣΔΟΕ σε καταστηματάρχες και επιχειρηματίες της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής.
    Όταν όμως συναντώνται δυο ομάδες εφοριακών από διαφορετικές περιοχές σε ένα μαγαζί τότε τι συμβαίνει;
    Την «τιμή» αυτή είχε ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ψαθόπυργου. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, πριν από περίπου ένα  μήνα δυο εφοριακοί από την Τρίπολη εμφανιζόμενοι ως πελάτες, επισκέφθηκαν το κατάστημα και λίγα λεπτά αργότερα άρχισαν τις ερωτήσεις στον ιδιοκτήτη. Τότε αποκαλύφθηκε η «ταυτότητα» τους και ο λόγος της επίσκεψης τους. Από τον έλεγχο που πραγματοποίησαν δεν βρήκαν κάτι παράτυπο.
    Την ώρα που οι εφοριακοί έκαναν το «διάλειμμά» τους, εμφανίστηκαν δυο ακόμη άνδρες. Με την ίδια τακτική των προηγούμενων προσέγγισαν και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και του ζήτησαν να τον ελέγξουν, με την ιδιότητα των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ από την Κόρινθο, αυτή την φορά!
    Έκπληκτος ο καταστηματάρχης δηλώνοντας τους «σας πρόλαβαν άλλοι» τους υπέδειξε τους συναδέλφους τους. Οι πρώτοι ελεγκτές του ΣΔΟΕ προσέγγισαν, το δεύτερο κλιμάκιο λέγοντας τους πως η επιχείρηση είχε ελεγχθεί από αυτούς και πως ήταν «καθαρή». Έτσι οι εφοριακοί εξ Κορινθίας αποχώρησαν.
    Στο ερώτημα τώρα γιατί δυο ελεγκτικά κλιμάκια του ΣΔΟΕ βρέθηκαν στο ίδιο σημείο και στο ίδιο μαγαζί, το ίδιο χρονικό διάστημα, η απάντηση είναι η εξής δια στόματος εφοριακών. Υπηρεσιακά μας δίνεται εντολή να επισκεφθούν κάποιο Νομό, όμως δεν ενημερωνόμαστε εξαρχής ποιες συγκεκριμένες περιοχές θα ελέγξουμε.   Αυτό συμβαίνει αφού φτάσουμε στον προορισμό μας, αποτέλεσμα κάποιες φορές το ένα κλιμάκιο ελέγχου να «πέφτει» πάνω σε άλλο…!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου