Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017

Εμπιστη του Κιμ απέδρασε και αποκαλύπτει: Μαζεύει μαθήτριες για σκλάβες του σεξ, δολοφονεί εκτελώντας και πατώντας με τανκς.



Εμπιστη του Κιμ απέδρασε και αποκαλύπτει: Μαζεύει μαθήτριες για σκλάβες του σεξ, δολοφονεί εκτελώντας και πατώντας με τανκς.
    Την απίστευτη ωμότητα με την οποία ο Κιμ Γιονγκ Ουν καταπιέζει το λαό του και διατάζει την εκτέλεση οποιουδήποτε θεωρεί ότι αμφισβητεί την εξουσία του αποκάλυψε μια Βορειοκορεάτισσα που κατάφερε να δραπετεύσει από τον κύκλο εμπίστων του δικτάτορα και να καταφύγει μαζί με τη μητέρα της και τον μικρότερο αδελφό της στη Σεούλ.
    Ως κόρη συνταγματάρχη, η Χι Γιον Λιμ ζούσε μια προνομιούχα ζωή στην Πιονγιάνγκ, αλλά έγινε μάρτυρας του καθεστώτος τρόμου που έχει επιβάλει ο Κιμ στους αντιφρονούντες.
    Όπως αποκάλυψε στη βρετανική εφημερίδα Mirror, αναγκάστηκε να δει να εκτελούνται σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου 11 μουσικοί που κατηγορήθηκαν από το καθεστώς ότι γύριζαν βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου.
    Η 26χρονη είπε ακόμη ότι ο Κιμ απολαμβάνει γεύματα αξίας 1.000 ευρώ την ώρα που χιλιάδες υποτελείς του λιμοκτονούν, κι ότι στέλνει εμπίστους του σε σχολεία να μαζέψουν νεαρά κορίτσια, που τα χρησιμοποιεί στη συνέχεια ως σεξουαλικές σκλάβες, παρά το γεγονός ότι είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.
    Η 26χρονη Βορειοκορεάτισσα ρίσκαρε τη ζωή της για να προβεί στις συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον Κιμ Γιονγκ Ουν και το καθεστώς του  
    Πρόσθεσε ότι ο δικτάτορας διαθέτει εκατοντάδες πολυτελή καταφύγια διάσπαρτα σ’ ολόκληρη τη χώρα, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο τον εντοπισμό του. Κι ότι υποχρεώνει τα μέλη της ελίτ να παρακολουθούν τις εκτελέσεις που ο ίδιος διατάζει.
«Τους γάζωσαν με πυρά αντιαεροπορικού και στη συνέχεια τους πάτησαν με τανκς...»
    Περιγράφοντας μια τέτοια φρικτή της εμπειρία η Χι Γιον είπε: «Άνδρες των υπηρεσιών ασφαλείας μας διέταξαν να φύγουμε από τις τάξεις μας και να πάμε στην Πιονγιάνγκ. Υπάρχει εκεί ένα γήπεδο. Έφεραν τους μουσικούς, δεμένους με κουκούλες στο κεφάλι και πιθανότατα φιμωμένους, ώστε να μην μπορούν να φωνάζουν και να εκλιπαρούν για βοήθεια. Έστησαν αντιαεροπορικά και τους γάζωσαν. Περίπου 10.000 υποχρεώθηκαν να παρακολουθήσουν την εκτέλεση εκείνη τη μέρα κι εγώ στεκόμουν περίπου 60 μέτρα μακριά απ’ τα θύματα.
    Άνοιξαν πυρ, ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, τρομακτικός. Τα όπλα ξερνούσαν φωτιά το ένα μετά το άλλο. Οι μουσικοί εξαφανίζονταν κάθε φορά που έριχναν τα αντιαεροπορικά. Τα σώματά τους έγιναν κομμάτια, καταστράφηκαν ολοσχερώς, αίμα και σάρκες τινάζονταν μακριά. Όταν τέλειωσε αυτό, ήρθαν άρματα μάχης και πάτησαν τις σορούς ξανά και ξανά, τις έκαναν κιμά μέχρι που δεν έμεινε τίποτε.
    Ένιωσα απίστευτα χάλια παρακολουθώντας όλο αυτό. Ήταν τόσο φρικτό που δεν μπορούσα να φάω επί τρεις ημέρες, το στομάχι μου είχε ανακατευτεί. Παρά τα προνόμια που απολαμβάναμε είδα τρομερά πράγματα στην Πιονγιάνγκ.»
Έφηβες μαθήτριες σεξουαλικές σκλάβες του Κιμ
    Μιλώντας για την ακόρεστη δίψα του Κιμ για νεαρά κορίτσια, η Χι Γιον περιέγραψε πώς μάζευαν συμμαθήτριές της που προορίζονταν για σκλάβες του.
    «Έρχονταν αξιωματούχοι στα σχολεία μας και διάλεγαν νεαρά κορίτσια για να εργαστούν σε κάποιο από τα εκατοντάδες σπίτια του στην περιοχή της Πιονγιάνγκ. Διαλέγουν τις ομορφότερες, αυτές που έχουν ίσια, μακριά πόδια.
    Μαθαίνουν να του σερβίρουν χαβιάρι κι άλλες εξαιρετικά σπάνιες λιχουδιές. Τις διδάσκουν πως να του κάνουν μασάζ και γίνονται σεξουαλικές σκλάβες. Υποχρεώνονται να κοιμούνται μαζί του. Δεν μπορούν να κάνουν λάθη ή να αντισταθούν, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να εξαφανιστούν».
    Όταν ρωτήθηκε τι γίνεται όταν τα κορίτσια μένουν έγκυες, απάντησε: «Ίσως το ίδιο».
    H Χι Γιον -το όνομα αυτό δεν είναι το πραγματικό της- είπε ότι όταν ο Κιμ βαρεθεί τα κορίτσια, τα ξεφορτώνεται, αλλά της επιτρέπει να παντρευτούν κορυφαίους αξιωματούχους.
    O Κιμ Γιονγκ Ναμ, ετεροθαλής αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ουν, δολοφονήθηκε στη Μαλαισία
    Ο δικτάτορας, που είναι παντρεμένος με τη Ρι Σολ Γιου,  έχει διατάξει την εκτέλεση ακόμη και στενών συγγενών του, όπως ο ετεροθαλής αδελφός του Κιμ Γιονγκ Ναμ, που δολοφονήθηκε πριν από μερικούς μήνες στην Κουάλα Λουμπούρ.
    Έχει μετατρέψει τη χώρα του σε μια απέραντη φυλακή αντιφρονούντων, καθώς έχει στείλει στα κάτεργα κάπου 25 εκατομμύρια ανθρώπους.
Τα πολυτελή κρησφύγετα του Κιμ
    Η Χι Γιον περιέγραψε τα καταφύγια του Κιμ ως «μικρά παλάτια» με πισίνες, όμορφους κήπους και συντριβάνια, σε πλήρη αντιδιαστολή με τις παράγκες όπου ζουν πολλοί από τους υποτελείς του. Μια από τις αγαπημένες του λιχουδιές είναι η σούπα με χελιδονοφωλιές, που εισάγονται από την Κίνα. «Άκουσα ότι λατρεύει το χαβιάρι κι άλλες πανάκριβες νοστιμιές», είπε.
Εικονικές παρελάσεις
    Η 26χρονη τόνισε ακόμη ότι οι παρελάσεις με στρατιωτίνες είναι άλλη μια απάτη του καθεστώτος, κι ότι σ’ αυτές μετέχουν απλώς φοιτήτριες. Όταν ήταν 19 ετών, υποχρεώθηκε να λάβει μέρος σε μια παρέλαση στις 10 Οκτωβρίου του 2010, αφού προηγουμένως αναγκάστηκε να διακόψει για ένα εξάμηνο τις σπουδές της για να μετέχει σε 12ωρη εξαντλητική καθημερινή εκπαίδευση.
Ο «θεϊκός» δικτάτορας
    Η Χι Γιον είπε ότι το καθεστώς κάνει πλύση εγκεφάλου στο λαό, υποστηρίζοντας ότι ο ηγέτης της χώρας είναι ανίκητος, αλλά όταν τον συνάντησε προσωπικά διεπίστωσε ότι είναι πολύ διαφορετικός από το «θεϊκό» ηγέτη που παρουσιάζει ο μηχανισμός προπαγάνδας.
     «Μεγάλωσα με την εντύπωση ότι ήταν κάτι σαν θεός, όπως μου έλεγαν. Αλλά όταν τον συνάντησα διεπίστωσα ότι ήταν τρομακτικός, δεν είχε τίποτε το θεϊκό πάνω του.
    Όλοι στην Πιονγιάνγκ υποστηρίζουν ανοικτά τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ειδάλλως θα τους σκοτώσουν. Ακόμη και ο κύκλος των εμπίστων του. Μπορεί να σε σκοτώσουν για το παραμικρό... Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί με πόλεμο επειδή νιώθει στριμωγμένος στη γωνία. Φοβάται ότι το καθεστώς του θα καταρρεύσει και δεν θα έχει που να πάει. Εγώ αναγκάστηκα να δραπετεύσω, αλλά εκείνος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και γι’ αυτό πιστεύει ότι πρέπει να δείχνει πανίσχυρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου