Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (19/9/2017)
Ανδρέας
    Ο Γαβρόγλου προαναγγέλλει: Η τρίτη αξιολόγηση θα είναι πολύ δύσκολη .Φλαμπουράρης: Η τρίτη αξιολόγηση θα είναι ευκολότερη. Εδώ γίνεται όχι το γνωστό «Να μην ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά’» (αναφέρεται στα χέρια) αλλά το νέο και πρωτοφανές «ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ»! Και δεν λέμε τώρα για χέρια….  Ερμηνεύστε το όσο καλύτερα  μπορείτε. Ή ρωτήστε κανέναν «επαϊοντα» τύπου Καρανίκα…. Θα σας διαφωτίσει «πλέρια»!
--------------------------------
    Ούφ! Τέλειωσε η ΔΕΘ, έφυγαν και όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες της δεκάρας που μας «έπρηξαν» ( ξέρετε τι… ) μια ολόκληρη βδομάδα με τις αφίξεις τους, τις συνεντεύξεις τους, τις βόλτες τους και άλλα ευτράπελα. Δεν φταίνε αυτοί, η παράδοση επιβάλει σε κάθε ΔΕΘ να ανεβαίνει σταδιακά όλο το σκυλολόι για να δηλώσει την παρουσία του, για να δηλώσει την συμπαράστασή του, για να δηλώσει… ό τι του κατέβει. Είναι η μοναδική φορά που όλοι τους θυμούνται πως υπάρχει και η Θεσσαλονίκη. Προς Θεού!! Δεν τους θέλουμε εδώ! Καλά είναι εκεί που βρίσκονται, εδώ είναι ( ούτως ή άλλως) αχρείαστοι και άχρηστοι. Ας πάνε να μαζέψουν μαζούτ, ας πάνε να σβήσουν καμιά φωτιά, ας πάνε όπου στο διάολο θέλουν, τέλος πάντων! Αρκεί να μην είναι εδώ και να μας «πρήζουν» ( ξέρετε ποια…)
--------------------------------
    Το γνωστό μου πουλάκι πέρασε από την βεράντα, έκατσε πέντε λεπτά και μου «τιτίβισε» ( δεν εννοώ το τουίτερ) μερικά ενδιαφέροντα πράγματα, από τα οποία έβγαλα κάποια συμπεράσματα για το γνωστό και επίκαιρο ναυάγιο στη Σαλαμίνα. Έβγαλα τα συμπεράσματα πως το μαζούτ ήταν λαθραίο, πως το πλοίο το βούλιαξαν και δεν βούλιαξε, και πως οι αρμόδιες αρχές ελέγχου ναυσιπλοϊας δεν έκαναν καλά την δουλειά τους. Ο πρότερος άτιμος βίος των εμπλεκομένων, ενισχύει τις απόψεις αυτές. Να δούμε, τι θα πεί η προανάκριση, όταν ολοκληρωθεί. Πάντως, για να ξέρετε, δεν είμαι φαντασιόπληκτος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου