Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (18/9/2017)
Ανδρέας
    Ας προσέξει καλύτερα ο Μητσοτάκης τους επικοινωνιολόγους του, γιατί άρχισε να γίνεται ρεζίλι. Όταν κάνουμε βόλτα στην Τσιμισκή, δεν παίρνουμε ηλίθιο χαμόγελο και χαιρετάμε ό τι βρεθεί μπροστά, πίσω και στα πλάγια μας. Ακόμα και τις κούκλες στις βιτρινες! ( έγινε και αυτό) Και όταν μιλάμε με φίλους του PAOC δεν τους ευχόμαστε «καλή πορεια στην Ευρώπη» όταν έχουν αποκλειστεί ταπεινωτικά από ένα Σουηδικό καφενείο. Εκτός και εάν εννοούσε το μπάσκετ! Φαίνεται όμως, πως δεν είναι και ιδιαίτερα έξυπνος, για να το «γυρίσει» εκεί.
--------------------------------------
     Ένα γραφείο Τελετών θα είναι ο χορηγός του Πανθρακικού! Ώραία. Δεν είναι και ο πρώτος, το ξαναείδαμε. Εδώ στη Λάρισα, χορηγός σε ομάδα ήταν ένα μπουρδέλο… Μπορεί να είναι και ακόμα!
--------------------------------------
    Δεν αναπληρώνεται φίλοι μου ο καφές με πορτοκάλια, μέλι, σοκολάτα και κόκκινο πιπέρι ( αυτό είναι για τη φασολάδα…) Δεν είναι μόνον η ενέργεια το ζητούμενο. Είναι η απόλαυση, η συνήθεια ( το «αντέτι» που λέμε, ) είναι χίλια δυό πράγματα. Μην τα μπερδεύουμε…
--------------------------------------
    Είδαν και αποείδαν οι πανεπιστημιακοί, πήραν παράδειγμα και από τους δικαστικούς που δίνουν όποτε θέλουν αυξήσεις στον εαυτό τους ( μισθοδικείο ) και είπαν να κάνουν και αυτοί κάτι, όχι για τους ίδιους, αλλά για τα καημένα τα παιδάκια τους. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε η Σύγκλητος του Παν, Δυτ. Μακεδονίας ( μετά από καυγάδες και αντιδράσεις, βεβαίως) τα παιδιά τους να κάνουν δωρεάν μεταπτυχιακό! Με τους ίδιους, ως καθηγητές, βεβαίως… βεβαίως ! Δυστυχώς, την Παιδεία, δεν την χτυπάνε μόνο από επάνω. Την χτυπάνε και από τα πλάγια και από κάτω. Από παντού! Ένα μεταπτυχιάκι είναι, θα πεί κάποιος. Όμως, αυτό το μεταπτυχιάκι, θα μπεί στο βιογραφικό και θα δημιουργεί απαιτήσεις ή άλλοθι για επιλογές… Ξέρετε τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου