Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (16/9/2017)
Ανδρέας
  Σε τελική ανάλυση, αυτοί στον ΟΑΣΘ φροντίζουν και για την πνευματική μας υγεία. Και αυτό, γιατί περιμένοντας μισή ώρα να έρθει το λεωφορείο, ακούν βέβαια τα «σταυροπαναγίδια» από όλους, αλλά εάν καταφέρεις και τιθασεύσεις την οργή σου, έχεις πάρα πολύ χρόνο να σκεφτείς διάφορα θέματα, που η συνήθης δραστηριότητα δεν σου αφήνει χρόνο. Φιλοσοφικά, Επιστημονικά κτλ. Ό τι σου περνάει από το μυαλό ! Ευχαριστούμε, ΟΑΣΘ!
--------------------------------------------
    Το θέμα δεν είναι πως η «ELDORADO GOLD» με τον εκβιασμό της θα πάρει όλες τις άδειες που ζητά. Το θέμα είναι, πως από την βιασύνη της «κυβέρνησης», θα τις πάρει και όπως τις ζητά, χωρίς δεσμεύσεις και άλλα… «πεζά». Εν λευκώ δηλαδή! Μπράβο μας, τα καταφέραμε πάλι!
--------------------------------------------
    Αυτό το… περίπτερο του ΥΕΘΑ στη ΔΕΘ, καλό ίσως σαν ιδέα, όμως απαράδεκτο σαν υλοποίηση. Έπιασαν τα πεζοδρόμια κτλ και τα άπλωσαν όλα σαν λαϊκή αγορά. Θα μπορούσε να ήταν σε ένα συγκεκριμένο χώρο, ίσως μέσα σε περίπτερο από αυτά που δεν έχουν τι να βάλουν , και να δίνεται μια πιο σοβαρή εικόνα του θέματος. Το «Πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμένοι», δεν μας τιμά !
--------------------------------------------
    Το Υπουργείο Περιβάλλοντος ζητά από τους μεταλλωρύχους 970 ευρώ για την πόρτα που έσπασαν για να μπούνε μέσα! Άσχετο από το ότι θα πάρει «έναν κβά τσόκια», ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ, και πρέπει να το κυνηγήσει. Δεν μπορεί ο καθένας να σπάζει, να ρημάζει, να καταστρέφει στο όνομα του υποτιθέμενου δίκιου του, όπως αυτός το εννοεί. Αυτόφωρο μέσα έπρεπε να τους πάνε, τουλάχιστον τους υποκινητές ( τους συνδικαλιστές εννοώ ) και σοβαρολογώ απόλυτα. Αυτό γίνεται στα σοβαρά κράτη. Εδώ βέβαια, όχι μόνο «σοβαρό», αλλά ούτε κράτος έχουμε. Ισχύει τι δίκιο του πιο δυνατού και του πιο φωνακλά ! Δοξάστε μας…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου