Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (17/9/2017)
Ανδρέας
     Για να σας «φτιάξω» πρωί – πρωί. Εάν έχετε την δυνατότητα, πάρτε ένα Βιβλίο Θρησκευτικών της 2ας Δημοτικού, και ρίξτε μια ματιά. Θα φρίξετε! Στην ηλικία των 8-9 χρονών, προσπαθούν να μάθουν στα Ελληνόπουλα άλλες θρησκείες, και κυριως τον μουσουλμανισμό! Με αντικειμενικό σκοπό «να ενημερωθεί» το παιδί και επομένως «να διαλέξει»!!!!! θρησκεία. Τα κατορθώματα των κοπρόσκυλων που ελέγχουν το Υπουργείο Παιδείας!. Ήδη, πολλοί γονείς, με επιστολή τους στο σχολείο του παιδιού τους, δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν το παιδί τους να συμμετέχει στο μάθημα των Θρησκευτικών! Όσο για το επιχείρημα ότι έχουμε και παιδιά μεταναστών μουσουλμάνους, έ, ας τους μάθουν το κοράνι στα σπίτια τους. Και στο κάτω-κάτω, ας πάνε στον αγύριστο! Και για να μην μπερδεύεστε, μιλάμε για το ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ που διανεμήθηκε ΦΕΤΟΣ!
--------------------------------------
    Κάποτε, πριν αρκετά χρόνια λέγαμε: Δεν Εχουμε Ηλεκτρισμό (ΔΕΗ) και Ουτε Αστικες Συγκοινωνίες Θέλουμε ( ΟΑΣΘ). Το πρώτο δεν ισχύει πλέον, όμως το δεύτερο ισχύει σε όλο του το μεγαλείο! Υποπτεύομαι πάντως, χοντρό μποϊκοτάζ στον Παππά ( πατέρα).
--------------------------------------
    Καλά, ρε παιδιά… 2.000.000.000 κινέζοι υπάρχουν, και μόνο ένας (!!!!!!!) πήγε στη φιέστα του Μπουτάρη; Και εγώ νόμιζα πως θα «βούλιαζε» η Θεσσαλονίκη… Τον δρόμο τον ήξεραν;
--------------------------------------
    Τις άδειες της «ELDORADO GOLD» τις «πλάκωσαν» στα γρήγορα και τις υπογράφουν όλες. Φυσικά, αφού η Χαλκιδική είναι μακρυά… Και εάν καταστραφεί, δεν τρέχει τίποτα. Το Ελληνικό, όμως, ανακάλυψαν πως είναι ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ αλλά και ΔΑΣΟΣ!!!! Τι ήταν πρώτο και τι δεύτερο; «Οσμίζομαι» ότι υπάρχει κατευθυνόμενος κομμουνιστικός δάκτυλος ( χωρίς εισαγωγικά ) για να μην γίνει ούτε πάρκο, ούτε τίποτα, ώστε να μπορέσουν να το «φάνε» κοματάκι – κοματάκι αυτοί που συνήθως τρώνε. Ξέρετε ποιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου