Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (15/9/2017)
Ανδρέας
  Κύριε Σπρίτζη, ΣΗΜΕΡΑ θα πρέπει να ντρέπεσαι για το «κάδρο» που έχεις στο γραφείο σου, πάνω απο το κεφάλι σου! Μα τι λέω τώρα….
-------------------------------------
   Καταλάβατε τώρα τι είναι αυτή η περίφημη… «γαλάζια σημαία» στις παραλίες; Δεν αρκεί να είναι η θάλασσα καθαρή και η ακτή ελκυστική. Πρέπει να είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ με ομπρέλες, μπάρ, καντίνες, ναυαγοσώστες και όλα όσα δεν θέλουμε να βλέπουμε στις παραλίες μας. Είπα και εγώ, πώς είναι δυνατόν κάποιες «γνωστές και μη εξαιρεταίες» παραλίες έχουν πάρει την περιβόητη σημαία, αφού είναι γνωστό ότι δεν φημίζονται για την καθαρότητα της θάλασσας. Τέτοιες «γαλάζιες σημαίες», να τις πάρουν και να τις βάλουν «εκεί που ξέρουν»
-------------------------------------
    ΘΑΥΜΑ! Το Υπουργείο Οικονομικών είπε πως θα επιστραφούν στους δικαιούχους συνταξιούχους οι λάθος κρατήσεις υπέρ ΕΟΠΠΥ! ΘΑΥΜΑ, ξαναγράφω! Μόνο που δεν μας λένε, εάν θα επιστραφούν σε όλους, όπως πρέπει, αφού δικό τους σφάλμα είναι, ή μόνο σε όσους έκαναν ή θα κάνουν προσφυγές. Να έχουν και λίγη δουλειά οι δικηγόροι…..
-------------------------------------
    Καλά, δεν ντρέπονται καθόλου οι «πρόεδροι» και «μεγαλομέτοχοι» των ομάδων μας, όταν «κατεβάζουν» ενδεκάδα ,με ΚΑΝΕΝΑ ή ΕΝΑ Έλληνα, σε Ελληνικό πρωτάθλημα, σε Ελληνικό γήπεδο για να την δούν Έλληνες φίλαθλοι; Εντάξει, επιτρέπεται με τους κανονισμούς που έφτιαξαν, όμως το παράκαναν. Ίσως, το «κρέας Αργεντινής» είναι πιο φτηνό και ίσως δίνει ευκαιρίες για λαμογιές στα ποσά μεταγραφών. Πάμπολλα παραδείγματα….. Και ύστερα σου λένε, τι έχουν τα έρμα και ψοφάν !
-------------------------------------
    Το είπαμε από την αρχή. Η «ELDORADO GOLD» ΕΚΒΙΑΖΕΙ, αφού δεν έχει καμιά διάθεση να φύγει από την κότα με τα χρυσά αυγά! Και κοίτα σύμπτωση… κότα η Ελλάδα και χρυσά αυγά ο χρυσός της… Βέβαια, ο εκβιασμός είναι μία παραδεκτή ενέργεια που ακούγεται γενικά άσχημα. Όμως, αποδίδει, όπως θα από΄δώσει και στην περίπτωσή μας. Τρέχουν να υπογράψουν και με τα δυό τα χέρια….
-------------------------------------
     Σκότωσαν συμμαθητή τους στο Πακιστάν, γιατί ήταν Χριστιανός! Καταλάβατε για ακόμη μια φορά τι ΖΩΑ μας φέρνουν σαν… πρόσφυγες και σαν… μετανάστες; Και μην μου πείτε πως υπάρχουν και καλοί.. Είναι σαν να ψάχνεις καλό μήλο σε ένα πανέρι με σκουληκιασμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου