Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (14/9/2017)
Ανδρέας
     Δεν τα καταφέραμε, και χάσαμε 69-73… Δεν πειράζει, ( και όμως, μας πειράζει… ) οι παίκτες μας έκαναν ό τι μπορούσαν. Μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως… δεν ωφελεί τώρα η κριτική. Παραμένουμε στις μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ, εμείς, η Ελλάδα των 10.000.000. Ψηλά το κεφάλι !
--------------------------------------
    Απ ό τι φαίνεται, αυτοί οι 106 (!!!!) φοιτητές που αντέγραψαν ομαδικά, είναι για τα μπάζα! Πανηλίθιοι που τρώνε τα λεφτά των γονιών τους ασύστολα και εξακολουθητικά! Και εξηγούμαι. Η αντιγραφή, είναι πανάρχαιο «φρούτο» , όσο και οι λάσπες. Πάντα υπήρχαν αντιγραφείς σε εξετάσεις, και πάντα θα υπάρχουν. Όμως, για να αντιγράψεις, πρέπει να έχεις και λιγάκι μυαλό, που οι συγκεκριμένοι δεν διαθέτουν. ΠΟΤΕ δεν αντιγράφεις το θέμα αυτούσιο, όπως σου το έδωσαν. Αλλάζεις παραγράφους, λεκτικό, συντακτικό, βιβλιογραφία, γενικώς του «αλλάζεις τα φώτα», χωρίς να το αλλοιώνεις ουσιαστικά. Κανείς δεν μπορεί να αποδείξει ότι πρόκειται για αντιγραφή. Δεν έχω λοιπόν δίκιο, όταν λέω ότι οι συγκεκριμένοι έχουν λιγότερο μυαλό από τα βλήτα ; Όσο για τις επιπτώσεις της αντιγραφής, είναι πολύ απλές. ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ και ό τι συνεπάγεται αυτό. «Αν σ’ αρέσει Μπαρμπα-Λάμπρο, ξαναπέρνα από την Άνδρο»! Όσο για την ανακοίνωση των φοιτητικών παρατάξεων, είναι απολύτως βερμπαλιστική και ανάξια σχολιασμού.
--------------------------------------
    Αυτοί με την “ELDORADO GOLD” πολύ με προκαλούν… Πολύ με προκαλούν! Για κάποιους συγκεκριμένους λόγους, δεν θέλω να τους τα «χώσω» καθαρά και ξάστερα, όπως τους πρέπει. Αυτό που έχει σημασία, είναι πως δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους «επενδύσεις». Εδώ, πρέπει να συμφωνήσω με τον «σύντροφο» Καρανίκα! Το να χαρίζεις τον φυσικό πλούτο της Ελλάδος, δεν είναι επένδυση . Για μένα, είναι προδοσία, κύριοι Σαμαροβενιζέλοι που το ξεκινήσατε. Άσε που οι Συριζαίοι ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ!
--------------------------------------
    Εντάξει, ρε παιδιά, να μην είμαστε και υπερβολικοί. Είδηση: «….η προϊσταμένη του ΚΕΑΟ, για την οποία υπάρχουν φήμες ότι έχει συγγενική σχέση με εξάδελφο κυβερνητικού στελέχους, διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος….». Δηλαδή είναι δεύτερη ξαδέλφη του εξαδέλφου και πάει λέγοντας… Είναι σαν και εκείνο το «Πήγες και είπες και έλεγες πως πήγα και είπα και έλεγα, πως πήγε και είπε και έλεγε…» και πάει λέγοντας. Εάν το ψάξεις σε πολύ μεγάλο βάθος, ποιος δεν έχει μια μακρυνότατη συγγένεια, που ίσως και δεν γνωρίζει, με κάποιον πολιτικό, από «αυτούς» ή από τους «άλλους» ; Λίγη ηρεμία χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου