Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/9/2017)



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ (10/9/2017)
Ανδρέας
     Κάποτε, ήταν γιορτή…. Κάποτε, την περιμέναμε ολόκληρο το χρόνο… Κάποτε, ήμασταν όλοι όσοι χωρούσαμε εκεί… Κάποτε, κρατούσε 20 μέρες και την επισκεπτόμασταν σχεδόν καθημερινά… Κάποτε, είχε πολλά να δούμε… Κάποτε, ήταν η χαρά των παιδιών και όχι μόνο… Κάποτε, το σάντουιτς με λουκάνικο και η μαύρη μπύρα ήταν στην πρωτοκαθεδρία … Κάποτε….. Τώρα τι είναι;;;;;;;;
-------------------------------------------------
    Ο Νίκος Γκάλης στο Naismith Basketball Hall of Fame! Με την απόλυτη αξία του. Μας έμαθε πολλά πράγματα, για το πώς παίζεται το μπάσκετ με μυαλό. Όλοι τον θαύμασαν! Όλοι τον αγάπησαν! Οι μόνοι που τον μίσησαν, ήταν κάποιοι αντίπαλοι όταν τους «φόρτωνε» με 40δες….. Αλλά και αυτοί τον παραδεχόταν και τον ήθελαν στην ομάδα τους όσο τίποτα άλλο. Δημιούργησε τον μεγάλο Άρη και έδωσε υπόσταση στην Εθνική μας Ομάδα. Του αξίζει αυτή η διάκριση. Ακόμα και εάν δεν ερχόταν στην Ελλάδα, θα έκανε μια πολύ καλή καριέρα στο ΝΒΑ.
-------------------------------------------------
    Απαγόρεψαν στις μαθήτριες να φορούν φούστα, για να μην δείχνουν ότι είναι κορίτσια. Σε λίγο, θα τις κουρέψουν κιόλας! Πάλι καλά όμως, που δεν απαγόρεψαν τα πανταλόνια στα αγόρια… Και πού έγινε αυτό; Πού αλλού; Στην Βρεττανία! Άδικο έχουν όσοι τους λένε «η μεγάλη πουστοχώρα»; Κυριολεκτικά, αλλά και μεταφορικά….
-------------------------------------------------
    Όποιος έβγαινε εχτές το απόγευμα έξω στη Θεσσαλονίκη, μάλλον χαζός θα ήταν! Πολιορκημένη πόλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου