Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Ατάκες παιδιών για το σχολείο



Ατάκες παιδιών για το σχολείο
    Υπάρχουν τα παιδιά που λατρεύουν το σχολείο. Υπάρχουν εκείνα που δεν τους κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη. Και υπάρχουν και εκείνα, που το μισούν!
    Το www.care.com συγκέντρωσε ατάκες παιδιών για το σχολείο και πραγματικά έχει πλάκα να δεις πώς σκέφτονται και πώς εκφράζουν τα συναισθήματά τους.
         1. Η Shannon από την Πενσυλβάνια ρώτησε την 3χρονη κόρη της ποια είναι η καλύτερη στιγμή της στον παιδικό. Και η μικρή της απάντησε, απλά: «Η ώρα που με παίρνεις».
         2. Η Joan από τη Φλόριντα έχει έναν 7χρονο γιο, που μισεί τόσο το σχολείο όσο και τις εργασίες στο σπίτι. Μία μέρα, της ζήτησε να κάνει μαθήματα στο σπίτι και να μην ξαναπάει σχολείο. Η μαμά του, τότε, τον ρώτησε πώς θα του φαινόταν μία μέρα στο σχολείο και μία μέρα στο σπίτι με εκείνη. Ο μικρός αφού το σκέφτηκε της απάντησε: «Είναι φρικτό να είμαι μαζί σου».
         3. Η κόρη του Greg από το Οχάιο, βιάζεται να μάθει όλα και περισσότερα. Πήγαινε δύο χρόνια στον παιδικό κι ενώ στις αρχές της άρεσε, στη συνέχεια βαρέθηκε, επειδή έκαναν τα ίδια και τα ίδια. Όταν ξεκίνησε στο νηπιαγωγείο, ενθουσιάστηκε αφού θα μάθαινε νέα πράγματα. Ωστόσο, μία μέρα η μικρούλα επέστρεψε στο σπίτι με νεύρα, έχοντας ένα ξέσπασμα και αφού ηρέμησε ο μπαμπάς της τη ρώτησε τι της συμβαίνει. Κι εκείνη εξήγησε ότι δεν της αρέσει το νηπιαγωγείο, επειδή κάνουν τα ίδια πράγματα με τον παιδικό.
         4. Η κόρη της Holly από τη Νότια Καρολίνα, επέστρεψε μία μέρα από τον παιδικό σταθμό, αγανακτισμένη. Όταν η μαμά της τη ρώτησε τι συμβαίνει, εκείνη της εξήγησε ότι δεν θέλει να πάει πάλι παιδικό, επειδή η δασκάλα δεν τους μαθαίνει να διαβάζουν, αλλά να ζωγραφίζουν.
         5. Ο γιος της Carrie από την Πενσυλβάνια, πάλι, δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να πηγαίνει κάθε μέρα στο σχολείο. Το βράδυ πριν κοιμηθεί ρωτάει τη μαμά του, τι θα κάνει την επόμενη μέρα. Και όταν εκείνη του απαντάει ότι θα πάει σχολείο, της λέει: «Πάλι; Όλη τη εβδομάδα εκεί ήμουν».
         6. Το σχολείο έχει και τα καλά του. όταν η μαμά Grace από την Τζόρτζια ρώτησε το γιο της πώς ήταν η μέρα του στο σχολείο, εκείνος της είπε ότι το σχολείο έχε μία μεγάλη καφετέρια, που σερβίρουν τα φαγητό. «Επιλέγω εγώ τι θα φάω, όχι όπως εσύ που μου δίνεις μόνο ένα φαΐ», είπε ο μικρός.
         7. Μία δασκάλα αποκαλύπτει ότι η καλύτερη στιγμή των μαθητών της, είναι όταν γιορτάζει κάποιο παιδάκι και φέρνει γλυκά στην τάξη. Μία μέρα ένα κοριτσάκι αναφώνησε ενθουσιασμένο: «Junk food. Η μαμά μου θα τρελαθεί, αν το δει»
         8. Μία μαμά είναι φίλη με τη δασκάλα του γιου της. Και όταν μία μέρα την αποκάλεσε με το όνομά της, ο γιος της τη διόρθωσε, λέγοντας ότι το όνομα της δασκάλας του δεν είναι Kelly, αλλά «Κυρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου