Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Καφαντάρη: Ο Μακρυγιάννης δεν ήταν μορφωμένος όμως τίμησε την ελληνική σημαία -Βούλτεψη: Δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση.



Καφαντάρη: Ο Μακρυγιάννης δεν ήταν μορφωμένος όμως τίμησε την ελληνική σημαία -Βούλτεψη: Δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση.
    Κόντρα ανάμεσα στην Χαρά Καφαντάρη και την Σοφία Βούλτεψη ξέσπασε σε τηλεοπτική εκπομπή, με αφορμή το γεγονός ότι οι σημαιοφόροι παρελάσεων του δημοτικού θα προκύπτουν από κλήρωση.
    «Επειδή μιλάνε για διακρίσεις, το ζητούμενο είναι να δίνουμε σε όλους την ευκαιρία για αριστεία. Ποιοι σήκωσαν και ποιοι μάτωσαν για την ελληνική σημαία; Θα θυμίσω την ελληνική ιστορία και τον Μακρυγιάννη. Δε νομίζω  να ήταν ιδιαίτερα μορφωμένος, όμως τίμησε την ελληνική σημαία,  έγραψε και τα απομνημονεύματά του. Αρα δεν είναι προνόμιο λίγων, όλα τα παιδιά δικαιούνται να τη σηκώσουν», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
    Η κ. Βούλτεψη αντέδρασε, σχολιάζοντας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η σημαία ανήκει σε όλους, όμως ο Μακρυγιάννης δεν έγινε στρατηγός με κλήρωση, πάντα υπάρχουν κριτήρια».
    Αναφερόμενος από την πλευρά του στο νομοσχέδιο για την παιδεία, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρος Παπαθεοδώρου, τόνισε: «Δεν προστατεύετε το άσυλο, προστατεύετε την απόλυτη μπαχαλοποίηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου