Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ο Τόσκας τρεις ημέρες μετά: «Το πρωί της Τετάρτης θα κάνουμε την... τελική επίθεση στις πυρκαγιές»



Ο Τόσκας τρεις ημέρες μετά: «Το πρωί της Τετάρτης θα κάνουμε την... τελική επίθεση στις πυρκαγιές»
http://www.iefimerida.gr/
    Την Κυριακή ξέσπασαν οι μεγάλες φωτιές και για Τετάρτη αναμένονται τα... σπουδαία για να σβήσουν, όπως είπε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Τόσκας, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε μαζί με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και με τους επικεφαλής στην Αεροπορική Βάση Πυρόσβεσης στην Ελευσίνα.
    Ο αναπληρωτής υπουργός, που παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Ελευσίνα, επεσήμανε πως το πρωί της Τετάρτης «θα κάνουμε την τελική επίθεση στις μεγάλες πυρκαγιές του Καλάμου και Καπανδριτίου, αλλά και στην Ζάκυνθο και την Ηλεία και πιστεύουμε ότι θα δώσουμε όσα περισσότερα αεροπλάνα διαθέτουμε για να τελειώνουμε με αυτές τις πυρκαγιές».
     «Είναι τεράστια η προσφορά σας στην Πατρίδα, την Πολιτεία και την κοινωνία. Κρατάτε αυτά τα αεροπλάνα, εκ των οποίων πολλά είναι παλιά, σε καλή κατάσταση για να πετούν και να εκτελούν την αποστολή τους όποτε χρειάζεται» είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ευχαριστώντας τα πληρώματα και το τεχνικό προσωπικό.
    «Όλη τη μέρα, με πολύ δουλειά και πολύ κούραση τα δικά σας αεροπλάνα πετάνε πάνω από τις φωτιές» συνέχισε ο Τόσκας ευχαριστώντας εκ μέρους της κυβέρνησης τους επικεφαλής της βάσης.
     «Σας ευχαριστούμε εκ μέρους της Κυβέρνησης και της κοινωνίας για όσα κάνετε» είπε κλείνοντας τη συνάτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου