Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Μοιραία απέβη για 30χρονο η επέμβαση μεγέθυνσης πέους.



Μοιραία απέβη για 30χρονο η επέμβαση μεγέθυνσης πέους.
Η φύση δίνει στον καθένα… ότι του δίνει! Εάν δεν του αρέσει, πρόβλημά του! Όχι… «άτυχος», αλλά καλαμάκας ήταν.
    Ο πρώτος θάνατος στην ιστορία από επιπλοκές επέμβασης μεγέθυνσης πέους είναι γεγονός. Ένας 30χρονος Σουηδός, ο οποίος έπασχε από ελαφρύ άσθμα αλλά δεν είχε «άλλες ασθένειες στο ιστορικό του» αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση μεγέθυνσης πέους η οποία περιλάμβανε την αφαίρεση λιποκυττάρων από το στομάχι και την τοποθέτησή τους στο πέος, προκειμένου να αυξηθεί το πάχος και το μήκος του.
    Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, που πραγματοποίησε ένας έμπειρος χειρουργός σε ιδιωτική κλινική της Στοκχόλμης, ο ασθενής υπέστη λιπώδη εμβολή (σ.σ.: ένα σύνδρομο που προκαλείται από την μεταφορά σφαιριδίων λίπους στο φλεβικό σύστημα και την επακόλουθη απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων), εμφάνισε ταχυπαλμία, τα ζωτικά του σημεία εμφάνισαν πτώση και υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί προχώρησαν σε τεχνητή ανάνηψη και τον μετέφεραν στην μονάδα εντατικής, όπου κατέληξε δύο ώρες αργότερα.
    Σύμφωνα με τη σχετική έκθεση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Journal of Forensic Sciences", η εμβολή σημειώθηκε προς το τέλος της επέμβασης, όταν ο χειρουργός προχώρησε στην έγχυση 60 ml λίπους στη βάση του πέους του ασθενούς.
    Η νεκροψία έδειξε ότι ο ασθενής είχε σπασμένα πλευρά (τα οποία οφείλονται στην προσπάθεια επαναφοράς του από τους γιατρούς).
    Παρόμοιοι θάνατοι έχουν καταγραφεί σε επεμβάσεις ανόρθωσης γλουτών, οι οποίες βασίζονται στην ίδια μέθοδο.
    Οι ειδικοί συστήνουν οι δύο διαδικασίες (μεγέθυνση και επιμήκυνση) να μην γίνονται ταυτόχρονα αλλά με απόσταση μερικών εβδομάδων, καθώς είναι αυξημένος ο κίνδυνος «διαρροής» λιποκυττάρων και συνεπώς ο κίνδυνος θανάτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου