Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Η επίσκεψη Γλέζου στο ΥΠΕΘΑ και τα σχόλια μερίδας αποστράτων



Η επίσκεψη Γλέζου στο ΥΠΕΘΑ και τα σχόλια μερίδας αποστράτων
http://www.militaire.gr/
    Είναι προφανώς μειοψηφία, αλλά στα λεγόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν βρει τρόπο να κάνουν φασαρία… Το πιο απαισιόδοξο είναι ότι διαπιστώσαμε πως στην “παρέα” έχουν εισέλθει και νεότερης γενιάς απόστρατοι… Αυτή η μικρή αλλά θορυβωδης ομάδα εκφράστηκε με τρόπο απαξιωτικό και απρεπή κατά του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος χθες γευμάτισε στο ΥΠΕΘΑ ,μετά από πρόσκληση του ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρη Βίτσα.
    Στο τραπέζι μαζί τους και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων
    Τα σχόλια που έγραψαν κάποιοι στο facebook όπου πολλοί ζουν “τη ζωή που δεν έζησαν”, ήταν θλιβερά. Ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί με τις πολιτικές απόψεις Γλέζου δεν μπορεί λόγω αυτών να σβήνει με απρέπεια την ιστορία του. Ακόμη και το γεγονός ότι εκείνος έζησε τη δίνη ενός πολέμου. Κάποιοι από τους απρεπείς σχολιογράφους τον έχουν διαβάσει μόνο σε βιβλία… Έχει μεγάλη διαφορά.
    Όσο για τα σχόλια περί της παρουσίας των Αρχηγών; Απ΄ ότι είδαμε από τις φωτογραφίες, η παρουσία Γλέζου και τα όσα είπε περί στρατιωτικής εκπαίδευσης προκάλεσαν ενδιαφέρον. Διαφορετικά δεν εξηγείται το γεγονός ότι είδαμε τον Α/ΓΕΣ σε μία από τις φωτογραφίες να κρατά σημειώσεις…

1 σχόλιο: