Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ Γ' ΣΣ



ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ Γ' ΣΣ
Οι ευθύνες του… «αντιστασιακού» υπουργού Δημόσιας Τάξης ( έτσι το ξέρω εγώ) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ. Ανέχεται προσβολές κατά των θεσμών που υπηρέτησε 30 χρόνια, κάνοντας «γαργάρα» ….
Οι ευθύνες της Αστυνομίας τεράστιες, αφού δεν απαγόρευσαν την προσέγγιση. Εάν ο Δκτής του Γ΄ΣΣ ήταν λιγάκι «τσατίλας», θα έβαζε 30-40 νοματαίους να τους  κάνουν ΑΣΗΚΩΤΟΥΣ, και ό τι ήθελε προκύψει.
Ευτυχώς για εκείνον, δυστυχώς για τον θεσμό, δεν το έκανε….
Για να μην είμαστε και υπερβολικοί τώρα, και για να ξέρουμε και τι γράφουμε, δεν ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ στο στρατόπεδο, αλλά το ΠΡΟΣΗΓΓΙΣΑΝ !
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΕΕ
    Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο στρατόπεδο του Γ' ΣΣ, πέταξαν κόκκινη μπογιά σε στρατιωτικό κτήριο (Στρατηγείο) και απεχώρησαν ανενόχλητοι. Αν υπήρχε κράτος νομιμότητας και υπεύθυνος ΥΕΘΑ, θα έπρεπε να συλληφθούν και να παραπεμφθούν σε δίκη για εισβολή σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και φθορά δημόσιας περιουσίας.
    Οι Αξιωματικοί εα που εισήλθαν στο ΥΕΘΑ, για να διαμαρτυρηθούν για τα δίκαια αιτήματά τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη. Βέβαια αθωώθηκαν, γιατί δεν διέπραξαν ποινικό αδίκημα.
    Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός και καλεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ιδιαίτερα τον υπουργό Εθνικής Αμύνης κο Καμμένο να μεριμνήσουν για την παραπομπή στην δικαιοσύνη των δραστών και να μην επιτρέψουν στο μέλλον τέτοιες εγκληματικές ενέργειες..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου