Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

«Έκλεψε» το ποδήλατο που της είχαν κλέψει!



«Έκλεψε» το ποδήλατο που της είχαν κλέψει!
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Μια νεαρή γυναίκα κατάφερε κάτι εντελώς παράδοξο! Έκλεψε το δικό της ποδήλατο, από τον κλέφτη που το πουλούσε στο Facebook, μόνο λίγες ώρες μετά την κλοπή του.
    Η Jenni Morton-Humphreys κανόνισε να συναντήσει τον άνθρωπο που πουλούσε το ποδήλατό της, όπως αναφέρει το Bristol Post και αφού ζήτησε να το κάνει μια «δοκιμαστική βόλτα», τον προσπέρασε, αφήνοντας τον άνθρωπο με το στόμα ανοιχτό!
    Η Jenni ισχυρίζεται ότι οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να την συνοδεύσουν στην «επιχείρηση» που η ίδια είχε στήσει ή να τον συλλάβουν και να πάρει πίσω το ποδήλατό της. Έτσι, αναγκάστηκε να πάρει η ίδια «τον νόμο στα χέρια της».
    Η νεαρή κοπέλα είχε βγει το πρωί να κάνει τις δουλειές της με το αγαπημένο της ποδήλατο αλλά όταν το άφησε μόνο του για λίγα λεπτά, αυτό είχε εξαφανιστεί. Τότε ανήρτησε μια φωτογραφία του ποδηλάτου στη σελίδα
Bristol Cycling Facebook και έκανε έκκληση σε όποιον το είδε να έρθει σε επαφή, όπως και έγινε και κάποιος την ενημέρωσε ότι είδε το ακριβό ποδήλατό της Cube να διαφημίζεται για πώληση στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου