Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ, μέγας χορηγός του School Pride



ΣΥΡΙΖΑ, μέγας χορηγός του School Pride
Κώστας Καραΐσκοςhttp://antifonitis.gr/online/4383
    Όποιος είχε την παραμικρή αμφιβολία για την στοχοθεσία τού ΣΥΡΙΖΑ μέσω της “θεματικής εβδομάδας” στα γυμνάσια της χώρας, βλέποντας την (4-6-17, ΕΡΤ1) την εκπομπή “Θεματική Εβδομάδα στα σχολεία” την …έχασε. Ο Γκαίμπελς στη Γερμανία του 1937 θα ντρεπόταν να στήσει τόσο ξεδιάντροπη προπαγάνδα: η οικοδέσποινα δημοσιογράφος (Μ. Μιχελιδάκη) είχε καλέσει 13 νοματαίους, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ να πρεσβεύει την αντίθετη άποψη! Υπήρξαν 2-3 δευτερεύουσες παρουσίες που περιορίστηκαν σε απλώς θετική στάση έναντι της θεματικής των “έμφυλων ταυτοτήτων” και ΟΛΟΙ οι άλλοι ήταν υπέρ της ψυχοκοινωνικής αποδόμησης των μαθητών που επιχειρείται με την συγκεκριμένη θεματική (χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το πάνελ είχε 2 παρακαλώ δασκάλους -Π. Σαπουντζάκης, Α. Σκίμπας- από το “Πολύχρωμο Σχολείο”!).
    Σημειωτέον ότι στο διαφημιστικό διάλειμμα έπαιξε και διαφήμιση τοῦ …Athens Pride!
    Oι εχέφρονες που άντεξαν να παρακολουθήσουν την εκπομπή μέχρι τέλους θα φρύαξαν. Έδιναν κι έπαιρναν τα …δικαιώματα των σεξουαλικών παρεκκλίσεων αλλά και η υποχρέωση όλων ημών (και του κράτους μας λόγω ΟΗΕ!) να τα αναγνωρίσουμε μα και να καταργήσουμε κάθε νόρμα και λογική. Δυό τουλάχιστον φορές έγινε αναφορά στο φύλο που ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ (!!!) στο παιδί με τη γέννησή του, ώστε να αντιπαρατεθεί η μετέπειτα “επιλογή” του! Καλέ ποια βιολογία και ποια ανατομία, αυτά είναι τρε μπανάλ!!!
    Ο Κωστής Παπαϊωάννου, τέως γ.γ. Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
(1) καί αρχιτέκτονας νομοθετημάτων όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, η διόρθωση φύλου (!) κτλ μίλησε για την μισαλλοδοξία και τον ηθικό πανικό των εναντιοφρόνων, επαίνεσε δε την διοικούσα Εκκλησία που προσήλθε και …απήλθε δηλώνοντας απλώς την αντίθεσή της (“εμείς είμαστε υπέρ του θρησκευτικού γάμου, εσείς ως Πολιτεία ό,τι νομίζετε”, κάπως έτσι το περιέγραψε).
    Η Φ. Κούβελα, γ.γ. ισότητας των – όχι πλέον μόνο δύο! – φύλων κάλεσε να μπουν στα σχολικά προγράμματα όλα τούτα “τώρα που έχουμε την κυβέρνηση(2), είπε δε και για την αρχή που έγινε με δημοτικά σχολεία όπου προτείνονται κούκλες σε αγόρια κτλ.
    Ένας ψυχίατρος (Δ. Παπαδημητριάδης) ζήτησε η σχετική εκπαίδευση να ξεκινάει από τα 5, τα έβαλε με τους γιατρούς που εμμένουν στην βιολογία και αμφισβήτησε την επιρροή της τηλεόρασης στο θέμα της ομοφυλοφιλίας επί του παιδιού αφού, όπως είπε, βλέποντας έγχρωμους μετανάστες δεν γίνεται μαύρο!!!
    Ένας δικηγόρος (Β. Σωτηρόπουλος) διεκτραγώδησε τα προβλήματα των διεμφυλικών ατόμων: αν μπορούν να αλλάζουν στην ταυτότητα το φύλο τους ασχέτως χειρουργικής επέμβασης, πώς θα ξαναποκτούν τους τίτλους σπουδών που είχαν πάρει με το …προηγούμενο φύλο τους και άλλα τέτοια εμβριθή.
    Όλα τούτα βεβαίως δεν είναι πρωτάκουστα, είναι ο προκρούστειος κανόνας στον οποίον πρέπει να υποταχθούν όλες οι δυτικές κοινωνίες. Το είπε και η χαρωπή παρέα της συγκεκριμένης εκπομπής, θα κάνουμε αυτά τα βήματα που άλλοι λαοί ήδη έχουν κάνει και ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω. Όσα σήμερα ηχούν ως παραδοξολογήματα για τον μέσο Έλληνα –
π.χ. είμαι ένας άνδρας που όμως δηλώνοντας γυναίκα θέλω να μπαίνω σε γυναικείες τουαλέτες ή να αγωνίζομαι σε αθλήματα ως γυναίκα – είναι αληθινά περιστατικά σε ΗΠΑ, Σουηδία, Ελβετία κτλ κι αποτελούν και το δικό μας αύριο. Ένα αύριο όπου κάθε λογής παρέκκλιση θα περνάει μετ’ επαίνων ή έστω ασχολίαστη, ενώ η κατάφαση στη φύση και την λογική θα θεωρείται φανατισμός αν όχι φασισμός.
    Σήμερα ακόμη η ελληνική κοινωνία μπορεί να διαχωρίσει το θεμιτό δικαίωμα του καθενός στο κρεββάτι του από όσα θέλει να επιβάλει ο παρελαύνων ΛΟΑΤΚΙ, πού είναι όμως οι δυνάμεις που θα εκφράσουν με νηφαλιότητα την διάκριση αυτή; Δεν ξέρω αν η επίσημη στάση της ελλαδικής Εκκλησίας είναι αυτή η ποντιοπιλατική που περιέγραψε ο Παπαϊωάννου, ελπίζω πως όχι.
    Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη Έλληνες γονείς και εκπαιδευτικοί που να διαθέτουν ένα δράμι μυαλό άθικτο από τις παγκοσμιοποιημένες αθλιότητες και ένα δράμι περηφάνειας ν’ αρνηθούν την ομαδική παράκρουση που επιβάλει το “πολύχρωμο” λόμπυ. Αν όμως και την ερχόμενη χρονιά η θεματική εβδομάδα παρουσιάσει την ίδια προπαγάνδα στις σχολικές αίθουσες χωρίς αντιστάσεις, σημαίνει πως είμαστε άξιοι της μοίρας μας και ανάξιοι οποιουδήποτε μέλλοντος. Και μην τολμήσει μετά κανένας να πει πως δεν ήξερε, δεν άκουσε, δεν κατάλαβε: μας τα λένε όλα μέσα στα μούτρα μας, μέσα από την κρατική ραδιοτηλεόραση: τι θέλουν, τι κάνουν, τι σχεδιάζουν. Λοιπόν;
    1. Θυμίζουμε ότι έγινε διάσημος στέλνοντας στον Εισαγγελέα τον μητροπολίτη Χίου για ρατσισμό, όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε σε “λαθρομετανάστες”!
   
2. Άλλωστε ο Σύριζα είναι κλασική περίπτωση επαμφοτερίζοντος οργανισμού: αριστεροδεξιά Κυβέρνηση, βορειοπροαστιακή εξαρχειοφιλία, ριζοσπαστική αμερικανοφροσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου