Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ GAY PRIDE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ



ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ GAY PRIDE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
    Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συντονισμένη δράση των συλλόγων Ιερός Λόχος 2012, Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Πολιτών Ωραιοκάστρου και της Εθνικιστικής Νεολαίας Θεσσαλονίκης κατά του αίσχους του gay pride που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουνίου.
    Το δυναμικό τους παρών έδωσαν και ο γεν. γραμματέας του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δημήτρης Βαλασίδης, στελέχη και μέλη του κόμματος.
    Οι λεβέντες που συμμετείχαν στο εγχείρημα, ενισχύθηκαν και από διερχόμενους Ελληνόψυχους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι, διερχόμενοι από το σημείο, είδαν τις αντιδράσεις και έσπευσαν και αυτοί να τις στηρίξουν. Επέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό σε τόπο και χρόνο με το στήσιμο οδοφράγματος με κάδους απορριμμάτων στην διασταύρωση των οδών Τσιμισκή και Αγ. Σοφίας. Η πορείας των γκέι αναγκάστηκε να παραμείνει ακίνητη στη συμβολή Παύλου Μελά - Τσιμισκή (αρκετές εκατοντάδες μέτρα μακριά μας) για πολύ ώρα. Η πειθαρχία, η ψυχραιμία και η ψυχή των μελών των πατριωτικών δυνάμεων ήταν απαράμιλλη!
    Το κράτος των ΣυριοζοΑνέλ αιφνιδιασμένο άργησε να αντιδράσει, δυσαρεστώντας τον Μπουτάρη και τους γκέι φίλους του, που για αρκετή ώρα ακούγανε συνθήματα πατριωτικά και εναντίον του δημάρχου που δονούσαν συνεχώς την ατμόσφαιρα.
    Με την επέμβαση των ΜΑΤ και σύμφωνα με την παγία τακτική των πατριωτικών οργανώσεων να μην συγκρούεται με την ΕΛΑΣ, η δράση έληξε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς σοβαρά επεισόδια.
    Συγχαρητήρια σε όλους τους συναγωνιστές που επέδειξαν λιονταρίσια ψυχή και πειθαρχία σε όλες τις φάσεις της δράσης και αγωνίστηκαν, όπως πάντα, να κρατήσουν την πόλη του Αγίου Δημήτριου καθαρή από κάθε είδους μιάσματα.
    Τέτοιες δράσεις δείχνουν, ότι ο Εθνικός χώρος όταν λειτουργεί με πνεύμα συνεργασία, σχέδιο και προπάντων με πειθαρχία, θα σημειώνει επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου