Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Σοκ: Εστειλαν τις Κορασίδες του Αρη και της Ελπίδας Αμπελοκήπων σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα.



Σοκ: Εστειλαν τις Κορασίδες του Αρη και της Ελπίδας Αμπελοκήπων σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Αθήνα.
Ξέρετε ποια είναι τα ξενοδοχεία… «ημιδιαμονής», έτσι; Είναι εκεί που πηγαίνουν για… «μια-δυό ωρίτσες» δια τα… περαιτέρω! Διαθέτουν, συνήθως και… «καλά κορίτσια» ! Πιο σαφές, δεν γίνεται.
    Απίστευτη καταγγελία από τον Άρη και την Ελπίδα Αμπελοκήπων, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων βόλεϊ.
    Οι δύο ομάδες, με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν πως η διαμονή που είχε κανονιστεί για τα νεαρά κορίτσια, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, ήταν σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, που δεν τηρεί, μάλιστα, τους βασικούς κανόνες υγιεινής. 
    Μάλιστα, ο χώρος αυτός είχε εγκριθεί από αρμόδιο πρόσωπο της ΕΟΠΕ, ενώ σε προσπάθεια που έγινε να βρεθεί λύση, αντιμετώπισαν αδιαφορία από τους αρμόδιους, τόσο του οικοδεσπότη Ηρακλή Κηφισιάς, όσο και της ομοσπονδίας. 
    Αναλυτικά, ανακοίνωση που συνυπογράφουν Άρης και Ελπίς Αμπελοκήπων
    «Με μεγάλη μας απογοήτευση και αγανάκτηση θα θέλαμε να κατακρίνουμε την καθόλου φιλική και κυρίως προσβλητική φιλοξενία του σωματείου του Ηρακλή Κηφισιάς προς τις ομάδες μας, ΑΣ Άρη Θεσσαλονίκης και ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων, κατά την διάρκεια του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων. 
    Το ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι ομάδες είναι ένα ξενοδοχείο μιας «άλλης χροιάς» και τα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή είναι σοκαρισμένα και απογοητευμένα για την έλλειψη σεβασμού προς την ηλικία τους. 
    Παράλληλα, είναι ένα ξενοδοχείο που η καθαριότητα είναι μηδαμινή και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ύπνος ΟΛΩΝ των αθλητριών να είναι κάκιστος. 
    Δυστυχώς, το σωματείο του Ηρακλή Κηφισιάς στο «βωμό» του να πάρει τη διοργάνωση για να αυξήσει τις πιθανότητες του στην κατάκτηση του τίτλου, «έχασε» ήδη τον τίτλο της αξιοπρέπειας, τιμιότητας και ευγενούς άμιλλας, ιδανικά που μας πρεσβεύουν ως σωματεία όλα αυτά τα χρόνια. 
    Τέλος, θέλουμε να τονίσουμε την έλλειψη ενδιαφέροντος (παρά τις προσπάθειας) για να βρεθεί μια λύση τόσο από την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς όσο και από την ΕΟΠΕ. 
    Και όπως λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος, «Πώς να κρυφτείς από τα παιδιά έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα» 
*Τα σωματεία* 
ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 
ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου