Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( 18/6/2017 )



ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ( 18/6/2017 )
    Χτες έγραψα ότι για όλα φταιει ο Σαμαράς. Μεγάλη κουβέντα, αλλά να δούμε κατά πόσο αληθεύει. Μετα την αδιανόητη ενέργεια του διαβόητου πλέον ΓΑΠ, να μας φουντάρει στο μνημόνιο, ο Σαμαράς έκανε σημαία του προεκλογικού αγώνα το «έξω από το μνημόνιο». Και επειδή κανείς μας δεν το ήθελε, τον πιστέψαμε, τον ψηφίσαμε, τον κάναμε πρωθυπουργό, για να μας βγάλει από το μνημόνιο, τότε που ήταν αρχή. Θα είχαμε επιπτώσεις βέβαια, κατάλοιπα των περίεργων αποφάσεων ΓΑΠ αλλά και Σημίτη, όμως ήταν αρχή είπαμε, θα τα ξεπερνούσαμε. Και ο Σαμαράς τι έκανε; Τα ξέχασε όλα, μας έβαλε πιο βαθειά μέσα, και έδωσε την εξουσία σε αυτούς που ποτέ κανείς πολιτικός δεν πρέπει να δίνει. Στους τεχνοκράτες, και ιδιαίτερα στους οικονομολόγους ! Τα αποτελέσματα, γνωστά. Φταίει λοιπόν ή όχι ο Σαμαράς; Γιατί διαρκώς διαλέγουμε ψεύτες και απατεώνες να μας κυβερνούν ;
-----------------------------------------------------------
    Εκεί στη Μίκρα, «άκρα του τάφου η σιωπή!» Την γλύτωσε ο Ηρακλής με το θέμα Πουρτουλίδη, όμως υπαρχει και η αδειοδότηση. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο, και εύχομαι να βγώ ψεύτης. Άλλωστε, και πάλι, από τους περσινούς παίκτες, έφυγαν οι δανεικοί και ακόμα τρείς της ενδεκάδας. Και έπεται συνέχεια… Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για… καφέ !
-----------------------------------------------------------
    Και βγαίνει και εκείνος ο τύπος με το Βελουχιώτη στο προσκέφαλο, και λέει ότι οι σεισμολόγοι προκαλούν πανικό. Δίκιο έχει ! Ένας σεισμούλης ήταν, πάει, έγινε και τέλειωσε. Κλείστε τους στη φυλακή, τους ψέυτες που προκαλούν ανησυχία και ξυπνούν από τη νιρβάνα αυτούς που κοιμούνται όταν πρέπει να είναι ξύπνιοι!
-----------------------------------------------------------
    Όλα μελετημένα. Οι πουστοεκδηλώσεις γίνονται πλέον χωρίς προβλήματα, αφού οι ντομάτες, τα αυγά και τα λοιπά «πυρομαχικά» είναι ακριβά. Ξέχασαν τις πέτρες, αλλά πού να τις βρείς στο κέντρο της πόλης…..
-----------------------------------------------------------
   Έγινε σύσκεψη για τους Ρομά που συμμετείχαν η   Θεανώ Φωτίου, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Τόσκας, ο Παύλος Πολάκης και ο Κώστας Γαβρογλου. Φανταστείτε τι εξαμβλωματικά τερατουργήματα πρότειναν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου