Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Χάρτινοι στρατιώτες σε σκοπιές στρατοπέδων στην Κύπρο!



Χάρτινοι στρατιώτες σε σκοπιές στρατοπέδων στην Κύπρο!
ΠΟΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΕΦ
Καλά, ρε, τόση ξεφτίλα ; Χάρτινες φιγούρες;Ούτε ανδρείκελα δεν βρήκαν να βάλουν;
Εκτός βέβαια, εάν την έβαλε Ο ΙΔΙΟΣ ο σκοπός, για να «την κοπανήσει» ! Όλα γίνονται
EFENPRESS:Προτείνουμε-με το ίδιο σκεπτικό- να τοποθετηθούν χαρτονένια ομοιώματα τεθωρακισμένων LEOPARD 2HELL σε διάφορα σημεία καθώς και μερικά... σκιάχτρα, για να τρομάζουν οι Τούρκοι!!!Εύγε!
http://www.efenpress.gr/
    Σύμφωνα με την κυπριακή εφημερίδα «Φιλελεύθερος» ομοιώματα στρατιωτών από χαρτόνι έχουν τοποθετηθεί σε σκοπιά στρατοπέδου όπως ανακάλυψε ένας πολίτης που μάζευε κάππαρη σε παρακείμενο οικόπεδο.
    Ο πολίτης επιχείρησε να χαιρετίσει τον σκοπό αλλά δεν υπήρξε ανταπόκριση και σκέφτηκε μήπως ο στρατιώτης αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Όπως ανέφερε στην εφημερίδα ο πολίτης πλησίασε και διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε στρατιώτης αλλά μόνο ένα ομοίωμα από χαρτόνι.
    Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς ανέφερε στον «Φιλελεύθερο» ότι τα ομοιώματα έχουν τοποθετηθεί για σκοπούς εκπαίδευσης και γίνονται σκέψεις να υπάρξει επέκταση της πρακτικής και σε άλλα στρατόπεδα. Η φωτογραφία λήφθηκε από τον πολίτη και δημοσιεύεται σήμερα στον «Φιλελεύθερο».

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ Β'ΠΠ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΓΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΛΗΘΟΣ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ,ΠΥΡΟΒΟΛΩΝ,ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ,ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ ΚΛΠ.ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΑΝΤΓΟΣ Ν.ΝΑΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή