Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Σκόπια: Αντιδράσεις για την αλβανική σημαία στο Κοινοβούλιο .



Εντάξει, ρε παιδιά… και τί έγινε;
Οι… «δικοί μας» έβαλαν πίνακες και φωτογραφίες του δολοφόνου Βελουχιώτη και του Λένιν και… δεν τρέχει τίποτα !
http://greeknation.blogspot.gr
    «Η σημερινή πρόκληση του διοικητή ‘Φορίνα’- ψευδώνυμο του προέδρου του Κοινοβουλίου, Ταλάτ Τζαφέρι, με την τοποθέτηση, παράνομα, της αλβανικής σημαίας στο κτήριο του νομοθετικού σώματος είναι ένα έγκλημα κατά της χώρας και άμεση επίθεση κατά του κράτους», σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα ТМРО των Σκοπίων.
    Το κόμμα αυτό, ζητά άμεση επέμβαση του εισαγγελέα, να κινήσει διαδικασίες κατά του προσώπου  αυτού και  ζητά, ακόμη, από τον πρόεδρο της χώρας, Γκιόργκε Ιβάνοφ, να κινήσει άμεσα τον συνταγματικό μηχανισμό για την προστασία της συνταγματικής τάξης του κράτους.
    Αντέδρασε, επίσης,  ο καθηγητής Γιόβε Κεκενόφσκι, πρόεδρος του νέου πολιτικού κινήματος «ФРОДЕМ» που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:
    «Ο Ζόραν Ζάεφ να πει του Ταλάτ Τζαφέρι ότι το κοινοβούλιο είναι το ανώτερο νομοθετικό σώμα της χώρας και εκεί αναρτάται η επίσημη σημαία του κράτους. Στο κτήριο τοποθετούμε τη σημαία του κράτους που ανήκει. Αυτό έχω  να πω».
    Αντιδράσεις υπήρξαν επίσης και από το κόμμα ‘DOM’ που την χαρακτήρισε ως 'εσκεμμένη πρόκληση' καθώς και από άλλους φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου