Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Γνωστός επιχειρηματίας πήγε για λιποαναρροφηση και... πέθανε!



Γνωστός επιχειρηματίας πήγε για λιποαναρροφηση και... πέθανε!
http://www.seleo.gr/
gossip-tv.gr
    Το θέμα είναι πολύ σοβαρό. Και κάποιοι προσπάθησαν να το κρατήσουν μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητας.
    Βλέπετε το συγκεκριμένο κέντρο ομορφιάς είναι πολύ γνωστό και η ιδιοκτήτρια του έκανε ότι μπορούσε για να θαφτεί. Αλλά υπολόγισε χωρίς εμάς. Πρόκειται για μια βόμβα που αναμένεται να παρασύρει με το ωστικό κύμα της όλα αυτά τα λαμόγια που στήνουν τάχα μου δήθεν «Ιατρεία ημέρας» σε κέντρα κοσμητικής και καλά Ιατρικής και παραμυθιάζουν τον κόσμο να τα επισκεφθεί, χωρίς να έχουν καμία βεβαίωση απο αρμόδιους φορείς. Μάλιστα επειδή όλο το μάρκετινγκ τους ακουμπάει στην ματαιοδοξία μας, οι υπεύθυνες του συγκεκριμένου κέντρου δίνουν πολλά λεφτά για να βγαίνουν σε εκπομπές πληρώνοντας μέχρι και 10 χιλιάδες ευρώ για μια παρουσία διάρκειας 10 λεπτών. Σε ένα τέτοιο κέντρο πείστηκε και πήγε προκειμένου να υποβληθεί σε λιπαναρόφη ο άτυχος 47χρονος επιχειρηματίας και πατέρας δυο παιδιών απο την Ελευσίνα.
Πώς ξεκίνησε αυτη η ιστορία;
    Ο επιχειρηματίας-τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση μας- μετά απο πολλά χρόνια κατάφερε να χάσει κιλά, αλλά το σώμα του ήθελε κάποιες διορθώσεις περιμετρικά της κοιλιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες πείστηκε απο «πωλήτριες» του συγκεκριμένου κέντρου κοσμητικής Ιατρικής και πήρε την απόφαση να κάνει λιπαναρόφηση. Μα καλά. Είναι δυνατόν; Υπάρχουν ανάμεσα μας «πωλήτριες» σε Ιατρικά κέντρα και κανείς μέχρι σήμερα δεν τις έχει εντοπίσει; Ποιοί στήνουν αυτό το αλισβερίσι θανάτου μόνο και μόνο για να εισπράττουν χιλιάδες ευρώ απο τον κόσμο χωρίς καμία ευθύνη για τις ζωές μας και κανέναν έλεγχο; Που είναι ο Ιατρικός σύλλογος να τσακίσει αυτά τα λιανομάγαζα που παίζουν με τα όνειρα των ανθρώπων;
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας ξάπλωσε στο χειρουργικό κρεβάτι μέσα στις εγκαταστάσεις του κέντρου στον Πειραιά. Κατα την διάρκεια της επέμβασης έπαθε λιπώδη εμβολή, η οποία προκάλεσε σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Οι υπεύθυνοι του κέντρού ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και οι διασώστες οδήγησαν τον ασθενή στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου και έμεινε διασωλημένος για περίπου 25 μέρες. Εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν. Το θέμα αναμένεται να πάρει τεράστιες διαστάσεις τις επόμενες ημέρες μιας και η οικογένεια του νεκρού δεν πρόκειται να το αφήσει να περάσει έτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου