Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Το.. Μυστηριώδες Δάσος του Ελληνικού



ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ
https://hellasbelowzero.blogspot.gr/
    Αυτό το κράτος δεν παίζεται με τίποτα.
    Ο δασάρχης Πειραιά.. ανακάλυψε δάσος 37 στρεμμάτων στο επί δεκαετίες (
πλέον εκτός λειτουργίας) αεροδρόμιο του Ελληνικού. Η δε υπουργός πολιτισμού βρήκε.. αρχαιολογικά κτίρια από.. μπετόν και τα χαρακτήρισε διατηρητέα!
    Έχουν ήδη χαθεί 2 χρόνια στην αξιοποίηση του Ελληνικού και εμποδίζεται μια επένδυση δισεκατομμυρίων, που φέρνει 70.000 νέες θέσεις εργασίες επειδή υπάρχουν (αριστεροί) στόκοι.. υπουργοί και κρατικοί λειτουργοί!

2 σχόλια:

  1. Το ξεπούλημα της έκτασης του Ελληνικού φανερώνει το μέγεθος της παρακμής ενός αμαρτωλού υπό διάλυση κράτους. Που είναι οι εξαγγελίες Σημίτη για το μεγαλύτερο Μητροπολιτικό πάρκο; Οι ιδέες Παπουτσή για πίστα formyla 1; Αντ' αυτών το δίνουμε όσο -όσο. Και για ένα (1) ευρώ το δίνω, κομπάζει ο Άδωνης. Μόνο που δεν αφορά τα μαγαζάκια του γιατί αλλιώς θα διαπραγματευόταν.
    Η προπαγάνδα και η αποβλακοποίηση καλά κρατούν σαν το υπόψη άρθρο. Έτσι το μαύρο έγινε άσπρο, οι Σκουριές περιβαλλοντολογικός χώρος Natyra, τα καζίνο χώροι άθλησης και ψυχαγωγίας. Σειρά έχουν τα παραλιακά μέτωπα με τα μέγαρα εμπρός και τις φαβέλες πίσω. Και οι Βραζιλιάνοι καλά περνούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗ η ΠΑΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.
    ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ;
    A. ΑΕΡΟΛΕΣΧΕΣ
    Β. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ-ΥΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΟ "ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ " ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ. ΒΕΝ.
    Γ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΑ/Ο ΤΩΝ ΕΕΔ & ΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
    Δ. ΜΟΥΣΕΙΑ ΠΑ & ΠΟΛΚΕΟΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΔΙΑ ΑΡΧΗ
    ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ. ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή