Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Σπίρτζης για εργαζόμενους ΟΑΣΘ: «Χαϊδεμένα παιδιά συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος για δεκαετίες»



Σπίρτζης για εργαζόμενους ΟΑΣΘ: «Χαϊδεμένα παιδιά συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος για δεκαετίες»
http://www.seleo.gr
    «Χαϊδεμένα παιδιά, συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος στη Θεσσαλονίκη, για δεκαετίες» χαρακτήρισε την διοίκηση και εργαζόμενους του ΟΑΣΘ, σε δηλώσεις του, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, απευθύνοντάς τους αυστηρή προειδοποίηση, «εάν ξανά αναστατώσουν την πόλη».
    «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα που το είπα και στη διοίκηση του ΟΑΣΘ. Θα το επαναλάβω και για τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ. Γιατί και η διοίκηση του ΟΑΣΘ και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ είναι “χαϊδεμένα παιδιά” συγκεκριμένου πολιτικού συστήματος στη Θεσσαλονίκη, για δεκαετίες. Αν ξανά αναστατώσουν την πόλη, δεν θα υπάρχει άλλη μέρα για τον ΟΑΣΘ. Με όποιο τίμημα» είπε ο κ. Σπίρτζης, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
    Ο υπουργός, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, έξω από το 25ο δημοτικό σχολείο Εύοσμου το οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι, δήλωσε «έκπληκτος» από αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας ότι «τα εβδομήντα πέντε εκατομμύρια το χρόνο που παίρνει ο ΟΑΣΘ για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει» ξεπερνούν ακόμη και τον προϋπολογισμό ενός σχολείου, όπως αυτό που σχεδιάζεται να γίνει στον Εύοσμο, σε αντικατάσταση του τωρινού, που είναι φτιαγμένο με προκατασκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου