Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Χάος στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερη εβδομάδα χωρίς λεωφορεία.



Χάος στη Θεσσαλονίκη: Δεύτερη εβδομάδα χωρίς λεωφορεία.
http://www.newsbomb.gr/ 
    Απίστευτη ταλαιπωρία εξακολουθούν να υφίστανται οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, καθώς και σήμερα, Δευτέρα (22/05/2017) η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό πόλη της χώρας παραμένει χωρίς αστικές συγκοινωνίες, εξαιτίας της συνεχιζόμενης επίσχεσης των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες από το thestival.gr, το μεσημέρι της αναμένεται νέα συνεδρίαση των εργαζομένων, οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα Μαρτίου - Απριλίου και εξόφληση του δώρου του Πάσχα.
    Στους κεντρικούς δρόμους της πόλης τα προβλήματα ήδη περισσεύουν, καθώς το επιβατικό κοινό εξαναγκάζεται να κινείται στο ιστορικό κέντρο με αυτοκίνητα, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις ανθρώπων που διανύουν αποστάσεις χιλιομέτρων, για να πάνε στη δουλειά τους, ακόμη και με τα πόδια! 
    Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ένας ολόκληρος νομός τελεί υπό μια ιδιότυπη ομηρία, καθώς κάτοικοι από αρκετές περιοχές χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους αποκλειστικά τα λεωφορεία.
    Υπενθυμίζεται πως οι αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ είναι το μοναδικό Μέσο Μαζικής Μεταφοράς που υπάρχει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου