Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ



ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ
Αγαπητοί φίλοι, 
    Είμαι ο Παύλος Τριποδάκης, σκηνοθέτης/ σεναριογράφος και θέλω με πολύ χαρά να σας ανακοινώσω τα ευχάριστα! 
    Η Δημοκρατική Ένωση Ελληνικής Μειονότητας Βορείου Ηπείρου ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ,  μου ανέθεσε επίσημα, μετά την θετική απόφαση του συμβουλίου της, την διεκπεραίωση της οπτικοακουστικής ταινίας που θα μιλά για την ιστορία, την σημασία και την επικαιρότητα της Βορείου Ηπείρου
    Την περασμένη βδομάδα ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κύριος Λεωνίδας Παππάς, μου προώθησε τον ειδικό τραπεζικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για την ταινία. 
    Έτσι από σήμερα θα μπορούν όλοι να βλέπουν διαδικτυακά το δείγμα της ταινίας που έφτιαξα και όσοι ευαισθητοποιούνται με το θέμα θα μπορούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας συνεισφέροντας στον παρακάτω λογαριασμό και προωθώντας το παρόν email σε τρίτους. 
    Βοηθήστε να διεκπεραιώσουμε το όραμά μας που ως σκοπό θα έχει την συγκίνηση όλων μας, την έμπνευση, την αναζωογόνηση του εθνικού φρονήματος και την συμπαράσταση στους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες
    Στην περίπτωση που μαζευτούν παραπάνω χρήματα από τον λογικό προϋπολογισμό που κυμαίνεται στις 10.000 με 12.000 ευρώ θα γίνουν δυο ενέργειες. Αν είναι λίγα παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν για την ποιοτικότερη παραγωγή, αν είναι πολλά παραπάνω θα χρησιμοποιηθούν για δεύτερη ταινία. 
    Στην περίπτωση που μαζευτούν λιγότερα από 10.000 ευρώ, η ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ θα φροντίσει για την βέβαιη παραγωγή της ταινίας. 
Η ΤΑΙΝΙΑ
Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ:  359/ 003370-78
IBAN Λογαριασμού: GR64 0110 3590 0000 3590 0337 078
ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ - BIC: ETHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ,  ΔΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ
Με τιμή,
Παύλος Τριποδάκης 6955994241

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου