Κυριακή 16 Απριλίου 2017

Ο πιο οικονομικός καφές στα πιο απίστευτά μέρη της Αθήνας



Ο πιο οικονομικός καφές στα πιο απίστευτά μέρη της Αθήνας
    Βρήκαμε τα πιο τέλεια μέρη της πόλης για να απολαύσετε το καφεδάκι σας, χωρίς να πληρώσετε πολλά.
    Αν θέλουμε να απολαύσουμε τον καφέ μας με μοναδική θέα, σε ιδιαίτερα σημεία της πόλης, τότε μάλλον θα πρέπει να πληρώσουμε πολλά.
    Ή μήπως όχι; 
    Τα παρακάτω καφέ σε υπέροχα σημεία της πόλης προσφέρουν σούπερ εικόνες προς τέρψην των ματιών μας χωρίς όμως να (μας) χρεώνουν υπερβολικά την όλη εμπειρία.

Telescope 
Αγ. Μαύρας 2, Λόφος Προφήτη Ηλία, Χαϊδάρι, τηλ: 2105812047
Τιμή: 3,80€
Αν μας το έλεγαν δεν θα το πιστεύαμε, αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε… τηλεσκόπιο για να εκτιμήσουμε τη συγκλονιστική θέα αυτού εδώ του καφέ που δεσπόζει στο Χαϊδάρι και απολαμβάνει πανοραμική θέα στα… άπαντα της Αθήνας.

A For Athens 
Μιαούλη 2-4, Μοναστηράκι, τηλ: 2103244244
Τιμή: 4€
Η παλιά καραβάνα στην πλατεία Μοναστηρακίου συνεχίζει να τραβά το ενδιαφέρον κάθε νεοφερμένου στην Αθήνα, που δεν θα αντισταθεί να ποστάρει άλλη μία φωτογραφία της Ακρόπολης από την μεγάλη τζαμαρία του – η οποία τέτοια περίοδο ανοίγει και μας επιτρέπει σχεδόν να… ακουμπήσουμε τον Ιερό Βράχο.

Θέα Δηλαβέρη
Λητούς και Κύμης, Μεταμόρφωση, τηλ: 2102837273
Τιμή: 4€
Το ανακαλύψαμε «κρυμμένο» σε ένα λοφάκι της Μεταμόρφωσης, πίσω από το δημοτικό κολυμβητήριο και το αγαπήσαμε για την απεριόριστη θέα στην Αθήνα, τον μεγάλο εξωτερικό του χώρο αλλά και την παιδική χαρά που το καθιστά ιδανικό για οικογένειες.

Zafiro Experience
Αττικό Άλσος, Περιοχή Β’, Γαλάτσι, τηλ: 2106930586
Τιμή: 4,10€
Μια πραγματική… εμπειρία για καφεδάκι σε έναν ακόμα λόφο που αγναντεύει την Αθήνα από άκρη σε άκρη, αυτή τη φορά στο Αττικό Άλσος του Γαλατσίου. Το Zafiro προσφέρει πέρα από δροσερό καφεδάκι και τη δυνατότητα ξενάγησης στην παρασκευή αγνών ελληνικών προϊόντων όπως το ελαιόλαδο.

Fragma
Καλέντζι, φράγμα Μαραθώνα, τηλ: 2108143415
Τιμή: 3,80€
Καφέ με θέα θάλασσα βρίσκουμε εύκολα στην Αττική. Καφέ με θέα… λίμνη, όμως, προσφέρει μόνο το Fragma, στη λίμνη Μαραθώνα. Και γι’ αυτό το τιμάμε σε κάθε εκδρομική αφορμή στην ανατολική μεριά της Αττικής.

Moorings 
Μαρίνα Βουλιαγμένης, τηλ: 2109670659
Τιμή: 4€
Ύδατος… συνέχεια  στη Βουλιαγμένη, στην παραλία της οποίας το Moorings μοιάζει με κατάστρωμα πλοίου. Από τα επίπεδά του – αγαπημένα σημεία το roof bar και η βεράντα του κάτω ορόφου, θα χαζέψετε το απέραντο γαλάζιο, τα βραχάκια και την όμορφη μαρίνα.

Apolis 
Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη, τηλ.: 210 5060620
Τιμή: 3,90€
Στο Α- πολις μένουμε α – φωνοί από τη θέα και το νησιώτικο feeling. Άνετοι καναπέδες με απρόσκοπτη θέα στο λεκανοπέδιο ή κλίμα νησιού, στο Scherzo bar που είναι ολόκληρη διαμορφωμένο σαν κυκλαδίτικο σκηνικό; Διαλέγετε και απολαμβάνετε.

Athens Gate Roof Bar
Λεωφόρος Συγγρού 10, τηλ: 2109238302
Τιμή: 3€
Ένα υπέροχο… double bill θέας προσφέρει η πανέμορφη ταράτσα του ξενοδοχείου Athens Gate, η οποία ανοίγει από τις 12.00 το πρωί για καφεδάκι και προσφέρει βλέμματα και χάζι στην Ακρόπολη και τον Ναό του Διός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου