Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Κάθειρξη 5 ετών στον πρώην δήμαρχο Αμαλιάδας για υπεξαίρεση



Κάθειρξη 5 ετών στον πρώην δήμαρχο Αμαλιάδας για υπεξαίρεση
    Σε κάθειρξη 5 ετών καταδικάσθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Δημήτρης Κράλλης.
    Όπως αναφέρει το patrisnews, o κ. Κράλλης καταδικάστηκε με ομόφωνη απόφαση για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης σε διάφορες περιπτώσεις στον Δήμο, κατά την περίοδο στην οποία ήταν Δήμαρχος, αλλά ο ίδιος όπως και προηγουμένως, έτσι και τώρα επανέλαβε την θέση του ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες.
    Πάντως και η δίκη σε δεύτερο βαθμό (πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε 7 έτη και είχε ασκήσει έφεση) βασίσθηκε σε πολυσέλιδο πόρισμα Οικονομικού Επιθεωρητή που έκανε τους ελέγχους.
    Η ποινή της πενταετούς κάθειρξης μετετράπη σε χρηματική ( γιατί ;;;;; )και το ποσό θα αποπληρωθεί από τον κ. Κράλλη σε δόσεις.
ΣΧΟΛΙΑ
    Μπραβο στη δικαιοσυνη που καταφερε να καταδικασει ακομα ενα καταχραστη και κλεφτη δημοσιου χρηματος αλλα δεν ανακοινωθηκε εαν επεστρεψε τα καταχρασθεντα εαν οχι δεν θα επρεπε σε καμια περιπτωση η ποινη να ειναι εξαγορασιμη γιατι πολυ απλα το κρατος (δημοσιο) γινεται αυτοματα αποδεκτης προιοντων εγκληματος δηλαδη ο κλεφτης αποπληρωνει την ποινη του με τα κλεμμενα ..αδικο?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου