Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ο δήμος Καλαμαριάς θα προσλάβει 267 άτομα



Ο δήμος Καλαμαριάς θα προσλάβει 267 άτομα
    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις από τις 2 Απριλίου, και για 10 ημέρες.
    Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι επτά (27) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δημοτικής Εμπορικής Τουριστικής Επιχείρησης Καλαμαριάς (ΔΕΤΕΚ ΑΕ ΟΤΑ), που εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε ο Δήμος Καλαμαριάς.
    Σχετικό πίνακα ανά υπηρεσία, , έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα, όπως και τα κριτήρια επιλογής, θα τα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δήμου Καλαμαριάς.
Προκήρυξη 240 θέσεων τον Ιούνιο
    Δηλώσεις δημάρχου Καλαμαριάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: “Κάνουμε μία προσπάθεια να ενισχύσουμε την τοπική απασχόληση και να βοηθήσουμε στη μείωση της ανεργίας, με προσλήψεις εποχικού προσωπικού βέβαια, καθώς οι μόνιμες προσλήψεις δεν επιτρέπονται” ανέφερε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ – ΜΠΕ “Πρακτορείο 104,9 fm”ο δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης.
    Στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία θα γίνει η πρόσληψη 27 ατόμων προκειμένου να λειτουργήσουν την καλοκαιρινή περίοδο τα αναψυκτήρια στο παραλιακό μέτωπο της Καλαμαριάς”.
    Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς προανήγγειλε την προκήρυξη 240 θέσεων εργασίας 8μηνης διάρκειας στις αρχές του καλοκαιριού. “Θα ακολουθήσει διαγωνισμός για την κάλυψη 240 θέσεων διοικητικού και εργατοτεχνικού προσωπικού 8μηνης διάρκειας. Για τις θέσεις αυτές θα γίνει προκήρυξη διαγωνισμού στις αρχές Ιουνίου” ανέφερε ο κ. Μπακογλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου