Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Δεν συγκέντρωσε τις 200.000 ευρώ- Επιστρέφει στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος



Δεν συγκέντρωσε τις 200.000 ευρώ- Επιστρέφει στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος
    Στις φυλακές Κορυδαλλού θα βρεθεί και πάλι σήμερα ο 'Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύτηκε, καθώς δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό της εγγύησης που όρισε το δικαστήριο για την αποφυλάκισή του.
    Η οικογένεια του πρώην υπουργού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώ, που είχε επιβληθεί από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων ως χρηματική εγγύηση για την αποφυλάκισή του και έτσι ο κ. Τσοχατζόπουλος θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή.
    Με την απόφασή του το δικαστήριο, που δικάζει σε δεύτερο βαθμό την υπόθεση παράνομων αμοιβών για τις προμήθειες των υποβρυχίων και των TORM1, έκανε πριν λίγες ημέρες δεκτή την πέμπτη αίτηση αποφυλάκισης του πρώην υπουργού, δεχόμενο τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.
    Εκτός από την καταβολή εγγυοδοσίας, το δικαστήριο επέβαλε και μία σειρά περιοριστικών όρων, όπως απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, απαγόρευση χρήσης εναέριων και πλωτών μέσων, παράδοση διαβατηρίου, διαμονή σε γνωστή διεύθυνση κλπ.
    Η υπεράσπιση του κ. Τσοχατζόπουλου, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση bypass πρόκειται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να ζητήσει τη μείωση του ποσού της χρηματικής εγγύησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου