Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Ιδιοκτήτης τσιπουράδικου παρέδωσε πορτοφόλι με 10.000 ευρώ.



Ιδιοκτήτης τσιπουράδικου παρέδωσε πορτοφόλι με 10.000 ευρώ.
Κάποτε, αυτό ήταν μια καλή πράξη. Τώρα πλέον , είναι… Η ΕΙΔΗΣΗ !
Βέβαια, υπάρχει η απορία, πώς χώρεσαν 10.000 Ε σε ένα πορτοφόλι. Και 500ρικα να ήταν, (απίθανο πλέον) θα ήταν 20 χαρτονομίσματα. Μάλλον έκαναν λάθος και πρόκειται για τσαντάκι !
Του Φώτη Κουτσαμπάρη
    Ένα πορτοφόλι που περιείχε 10.000 ευρώ βρήκε και παρέδωσε στην αστυνομία ο ένας εκ των ιδιοκτητών του τσιπουράδικου  «Ο Βόλος», που λειτουργεί στην παραλιακή ζώνη της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη.
    Η αξιέπαινη πράξη έγινε από τον κ. Γιώργο Κεχαγιά μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Τετάρτης, όταν…  «βρήκα στο πάρκο, δίπλα από το μαγαζί το πορτοφόλι, στη μία και μισή μετά τα μεσάνυχτα και ειδοποίησα την αστυνομία. Όπως διαπιστώθηκε, ανήκε σε κάποιον κύριο που είχε μαζί του αυτό το ποσό, διότι το πρωί θα συμμετείχε σε κάποιον πλειστηριασμό», περιγράφει στη «Μ» ο κ. Κεχαγιάς, ο οποίος δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να κρατήσει το ποσό που περιείχε το πορτοφόλι.
    Η απώλεια του πορτοφολιού έγινε αντιληπτή το βράδυ από τον ιδιοκτήτη του, ο οποίος είχε δειπνήσει στην ταβέρνα. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ασφάλειας του τμήματος Αστυνομίας Ανάληψης. Έγινε έρευνα και δεν βρέθηκε το πορτοφόλι. Ο πελάτης αποχώρησε και ο Γιώργος Κεχαγιάς εντόπισε ώρες αργότερα το πορτοφόλι. «Ίσως να έπεσε από τον κύριο στο πάρκο, ίσως να το είχε κλέψει κάποιος πορτοφολάς και να το πέταξε στα χόρτα για να πάει να το πάρει αργότερα», υποθέτει ο κ. Κεχαγιάς.
    Ο επιχειρηματίας παρέδωσε το πορτοφόλι στους αστυνομικούς του 1ου τμήματος Ασφάλειας που κλήθηκαν για άλλη μια φορά στο μαγαζί και εκείνοι με τη σειρά τους το παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του. Ο κ. Κεχαγιάς, πατέρας δύο αγοριών, 18 και 15 ετών, αρνήθηκε να πάρει τα νόμιμα εύρετρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου