Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Δ.Βίτσας: «Μιλάνε όλοι μιλάει και ο... Κ.Σημίτης που το μισό υπουργικό του συμβούλιο είναι φυλακή;»



Δ.Βίτσας: «Μιλάνε όλοι μιλάει και ο... Κ.Σημίτης που το μισό υπουργικό του συμβούλιο είναι φυλακή;»
    Ο ΑΝΥΕΘΑ Δημήτρης Βίτσας παίρνοντας την σκυτάλη από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον Κώστα Σημίτη είπε πως «τα 320 δισ.ευρώ δεν παρήχθησαν από τον ουρανό αλλά από ένα σύστημα διαφθοράς, μιλάει ο κύριος Σημίτης που οι μισοί του υπουργοί είναι φυλακή ή κρατούμενοι» αναφερόμενος στις δηλώσεις του πρώην πρωθπουργού ότι «το Grexit που πλανάται πάνω από την κοινωνία».
   
Τα 320 δισ. ευρώ δημόσιο χρέος δεν παρήχθησαν από τον ουρανό αλλά παρήχθησαν από ένα σύστημα διαπλοκής και διαφθοράς, το οποίο έχει τρία πράγματα, υπόγειες κινήσεις, νομοθετικές παρεμβάσεις και πρόσωπα.
    Αν αυτό το σύστημα δεν σπάσει και στα τρία του επίπεδα, το να φτιάχνουμε ένα καινούργιο σύστημα, θα είναι μια συνεχής σύγκρουση η οποία δεν θα έχει αποτέλεσμα. Αυτή η διαδικασία κάθαρσης είναι αναπτυξιακή διαδικασία και δεν έχει να κάνει με τακτικές. Αν έρθει η ΝΔ και έχει να πει κάτι και για τη δική μας περίοδο να βγει και να το πει και όχι λόγια.
    Εδώ βγαίνουν και μιλάνε πρώην πρωθυπουργοί, που το μισό τους υπουργικό συμβούλιο είναι είτε στη φυλακή ή είναι κατηγορούμενοι, εννοώ τον κύριο Σημίτη. Δεν τον ενοχλεί το γεγονός αυτό; Δεν πρέπει να μιλήσει πάνω σε αυτό; Μιλάω για την περίοδο διακυβέρνησής του, όπου έχει ευθύνη για το τι έγινε, εννοώ και τη αποβιομηχάνιση της χώρας και τον τρόπο με τον οποίο η χώρα μπήκε στην ΟΝΕ και την ευρωζώνη. Εννοώ την πολιτική του και όχι σε προσωπικό επίπεδο
”. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου