Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Ισλαμικό τηλεοπτικό κανάλι προέβαλε κατά λάθος πορνό και το απέδωσε σε «σατανικό κόλπο».



Ισλαμικό τηλεοπτικό κανάλι προέβαλε κατά λάθος πορνό και το απέδωσε σε «σατανικό κόλπο».
http://www.huffingtonpost.gr/
    Ένας θρησκευτικός τηλεοπτικός σταθμός στη Σενεγάλη κατηγόρησε έναν άγνωστο σαμποτέρ για ένα «σατανικό κόλπο» που οδήγησε στην προβολή μιας ταινίας hardcore πορνό.
    Όπως αναφέρει το BBC, οι θεατές του Touba TV σοκαρίστηκαν όταν άρχισαν να προβάλλονται πορνογραφικές σκηνές στις οθόνες τους στο διάστημα από τις 13.10 και τις 13.30 (τοπική ώρα) τη Δευτέρα.
    Ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός αρχικά είχε αποδώσει σε «πρόβλημα δικτύου» το γεγονός.
    Το Touba TV διαχειρίζεται η ισχυρή ισλαμική σέκτα Mouride, ενώ έχει υποβληθεί ήδη καταγγελία στις αρχές. Το πορνογραφικό υλικό προβλήθηκε κατά τη διάρκεια μιας δημοφιλούς εκπομπής (Tarixu Juma) για περίπου 15 λεπτά.
    «Ως θρησκευτικό κανάλι, η διοίκηση του Touba TV και όλο το κοινό μας έχουν εξοργιστεί και καταδικάζουν αυτή την εγκληματική πράξη που φαίνεται να είναι σαμποτάζ και ένα σατανικό κόλπο, σχεδιασμένο να υπονομεύσει ένα κανάλι που είναι γνωστό πως αντιπροσωπεύει τις ισλαμικές αξίες και διδαχές» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του σταθμού.
    Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό πώς οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στο δίκτυο του σταθμού. Η Τούμπα (Touba) είναι η ιερή πόλη της σέκτας των Mouride, που κατέχει σημαντική πολιτική και οικονομική ισχύ στη Σενεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου